Vad är Balsamic Dressing?

Balsamvinäger dressing är en krydda som görs med balsamvinäger. Den enklaste versionen av denna krydda är helt enkelt en blandning av olja och vinäger, men en rad olika varianter och variationer finns. Det finns en rad användningsområden för balsamico dressing, allt från sallader till stekt fläsk, och denna dressing är lätt att hitta i mataffären eller att göra hemma. Innan djupdykning i historien om balsamico dressing, kan bidra till att kort framföra produkt som kallas "balsamvinäger. " Traditionell balsamvinäger är en produkt framställd av saft av Trebbiano druvor. Juicen är kokt för att minska den och få fram det naturliga sockret, och den resulterande vätskan är åldern i specialitet fat, ibland flera år, vilket ger en mycket rik, smakrika produkter som kan vara ganska dyra. Produkten marknadsförs som "balsamvinäger" i många livsmedelsbutiker är faktiskt balsamvinäger från Modena, en produkt som med vanlig vinäger som har blandats ut med färgämnen och sötningsmedel så att det liknar traditionell balsamvinäger. Flesta balsamisk dressingar görs med balsamvinäger från Modena.

Med balsamvinäger "betyder" avhjälpande "eller" hälsa ge "och balsamvinäger dressing ofta anses vara ett sunt val av krydda för mat. Olivolja anses vara en "bra fett", vilket gör den ett bra komplement till kosten med måtta, och båda formerna av balsamvinäger dressing är också ses som ganska bra för människors hälsa. Tillsatta ingredienser som örter, honung, frukt, senap, salt, citron och peppar kan skapa en distinkt smak eller konsistens utan att göra dressing ohälsosam. En del människor vill göra balsamvinäger klä sig som de behöver det, blandning små mängder av olja, vinäger och andra ingredienser som önskas. När du gjort med traditionell balsamvinäger, förbandet är rik och lite söt, med en mycket komplex smak, medan balsamvinäger från Modena skapar en surare, platt-smak produkt. Vissa människor sänka sina dressing genom att värma den i korthet att blanda ingredienserna och balsamvinäger dressing kan användas som en marinad eller sås till grillade, rostade och stekt mat, utveckla en karamelliserad smak längs vägen.

Förutom att användas i sallader och olika kokt kött och skaldjur, balsamvinäger dressing kan också användas som ett bröd dopp. Förbandsartiklar gjorts med traditionell balsamico kan också användas som dessert såser, en balsamisk och fikon dressing, till exempel, kan vara utmärkt på Vanilla Ice cream. Traditionell balsamvinäger kan erhållas från importörer och italienska butiker specialitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.