Vad Vegetabiliska Lasagna?

Vegetable Lasagne är ett bra alternativ till en mer traditionell kött lasagne. Man kan vädja till alla, inte bara vegetarianer, och är en relativt enkel rätt att göra. Vegetabiliska Lasagne fryser också väldigt bra, så det kan göras före och ätas senare.

Lasagna allmänhet görs med tre eller fyra lager lasagne nudlar, en blandning ost och sås som får eller inte får omfatta mark kött. Du kan välja att använda plana eller räfflade lasagna noodles. Flat nudlar är mer traditionell, men vissa anser att räfflade nudlar fånga mer av såsen. Osten Blandningen består vanligtvis av ricotta, mozzarella och ibland parmesan eller Romano. En grönsak Lasagne kan helt enkelt vara en traditionell lasagne som innehåller grönsaker istället för kött i tomat-sås, eller den kan göras med en Alfredo stil sås. En del av de grönsaker du kan välja att använda i vegetabiliska lasagne innehålla champinjoner, lök, zucchini, squash, broccoli, spenat, kronärtskocka, tomat, aubergine, paprika och vitlök. Det finns inga fastställda regler, dock, och du kan använda grönsaker som du gillar eller har kvar i kylskåpet. Vegetabiliska lasagnas kan vara ett nyttigare alternativ än traditionella lasagnas, med några enkla substitutioner.

uppenbart ersätta grönsaker, kött gör skålen friskare. Däremot kan du också välja att använda hela nudlar vete lasagne, som är högre i fiber än traditionell pasta med vitt mjöl. Om du väljer att använda en vit ostsås istället för en traditionell tomatsås, förbereda dina egna och använder lättmjölk eller grädde gör skålen lägre fetthalt. Välja del-skum-eller fettfri ost till ost blandningen kommer också lägre fetthalt samtidigt proteinhalten hög. Det är också möjligt att använda nudlar som inte behöver vara hårdkokta-de kommer att mjukna och grädda i ugnen, absorberar fukt från sås och grönsaker.

Det finns ett antal recept vegetabiliska lasagne som finns i kokböcker och på nätet, men du kan enkelt hitta ett recept själv också. Några allmänna anvisningar för framställning av vegetabiliska lasagne är att spraya lasagne skålen med matlagning spray för att förhindra fastnar, placera sedan ett lager av nudlar, ett lager av sås och grönsaker, och ett lager ost. Du kommer att upprepa dessa steg tre eller fyra gånger, beroende på storleken på lasagne du gör. Lasagnas tar i regel mellan 50 minuter och en och en halv timme att baka, beroende om du använder ingen koka nudlar eller är matlagning en tidigare fryst lasagne. Det är en bra idé att täcka lasagne med Stanniol under större delen av den här broschyren, ta sedan bort Stanniol under de senaste tio till 15 minuter så att osten ovanpå kan smälta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.