Hur gör jag kaffe Cake?

Det finns nästan lika många varianter av kaffe kakor som det finns märken av kaffe. Allt är relativt enkla att förbereda, och de flesta håller många likheter. Som regel, kaffe kakor är en söt, spröd form av tårta toppad med krispig topping av nötter, brunt socker och kanel.

Om man väljer att inte göra kaffe kaka med från början, det finns många finns att köpa. Förmodligen den mest kända av dessa är Drake's Coffee Cake ®, som fick nationell ryktbarhet när det blev ett återkommande fixtur av 1990-talet tv-komedi, Seinfeld. Drakes är samma företag som producerar Ring Dings ®, Yodels ®, och Devil Dogs ®. Alla dessa färdigförpackade snacks är avgudad av sina fans, även om de flesta är avskydda av dietister och fanatikerna diet. Att göra kaffe tårta hemma, måste man först skaffa sig de nödvändiga ingredienserna. Om många kaffe kakor inkluderar extra objekt som frukt, yoghurt, gräddfil eller cream cheese, är det svårt att slå den ursprungliga versionen. Huruvida detta är helt enkelt tradition, myt, eller smak faktiskt, kaffe kaka och kaffe verkar gå ihop som paj och glass. De grundläggande ingredienser man behöver för att göra kaffe kaka ingår mjöl, strösocker, ägg, mjölk, salt, bakpulver, kanel, farinsocker och hackade nötter i ett eget fritt val. Om man lider av en mutter allergi, kan det slutliga ingrediensen tas bort eller ersättas med ett krispigt spannmål, såsom Grape Nuts ®. Den grundläggande anvisningar för att göra kaffe kaka är följande. Kombinera två ägg, en kopp eller flera av strösocker, tre koppar mjöl, fyra teskedar bakpulver, och en fjärdedel tesked salt i en bunke. Lägg ett par matskedar av vegetabiliskt eller rapsolja, och häll smeten i en bakning pan av lämplig storlek. Teoretiskt skulle man kunna ersätta olivolja eller jordnötsolja till detta senare ingrediens, men försöker skapa en fettsnål eller hjärtvänlig kaffe kaka på något sätt verkar lite motsägelsefullt och hädisk.

Nästa, blanda en del smält smör , kanel, en liten mängd mjöl och hackade nötter. Blanda detta hopkok tills den når önskad konsistens. Om topping liknar en pasta, tillsätt mer smält smör. Den topping skall vara smidig och flöda fritt när hällde, men det bör inte vara alltför flytande. Utjämna topping över smeten som finns i bakning Pan.

Här skjuter ditt kaffe tårta till en redan uppvärmd, 350 grad Fahrenheit (176,6 grader Celsius) ugn. Tjugo minuter i ugnen är det oftast tillräckligt, men att göra kaffe kaka som är nära till perfektion, är det bäst att visuellt bedöma dess framsteg. När topping ser brun och smulig, är kaffet kakan färdig att äta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.