Vilken är stängt Crumb Bröd?

Stängt smula bröd hänvisar till inre konsistens av bröd under jordskorpan. Generellt bagare använder termerna smula öppna och slutna smula bröd för att beskriva graden av täthet av brödet och om bröd kan få hål i sitt inre. Brödet under jordskorpan kallas Crumb, och att veta vilken typ av smula bröd ger kan informera dina beslut bröd val.

Öppna smula bröd tenderar att ha en interiör Lacy struktur, och är ofta chewier än slutna crumb bröd sorter. Det är jämförbart med en löst stickad sjal, medan den slutna smula bröd kan jämföras med tätt sticka strumpor. Öppna smula bröd är ofta bröd som franska bröd och Pugliese. De kan ha uppmärksamhet som bubblor i brödet att öppna smula. Surdeg bröd är nästan alltid öppet smula bröd eftersom surdeg förrätt eller "chef" gör brödet för att fånga mer luft.

däremot stängt smula bröd är sannolikt har en mer känslig smula och brödet är tätare. En surdeg bröd och en stängd smula bröd av ungefär samma storlek kan jämföras i vikt. Den surdeg kommer att väga betydligt mindre eftersom degen inte är så tätt packade ihop när det är bakat. Den slutna smula bröd bröd kommer att ha fler verkliga bröd per kvadrattum än en öppen smula och är i allmänhet mjukare och tätare i stället för sega och ljus. Den genomsnittliga limpa vitt eller vetebröd tenderar att vara en sluten smula bröd. Ett annat exempel är brioche, som innehåller ägg och därmed fällor mindre luft än vad en surdeg eller franskt bröd limpa. Quick bröd som muffins, pannkakor och kex bör stängas Crumb, vilket är anledningen instruktioner i recept dig att inte röra dessa bröd mer än nödvändigt. Om du observerar tunnlar i din muffins, har du skapat en öppen crumb stället för slutna smula bröd, vilket innebär att du har overbeaten din muffin deg. Overmixing, orsakar deg eller smet för att fånga mer luft, kan leda till en större ökning, men en lösare smula. Du vill undvika detta eftersom en sluten smula muffin som har varit blandade lagom är mycket mer känslig och anbud. Ingen vill verkligen sega muffin eller en tuff pannkaka.

Stängt smula bröd är ofta det bästa valet för smörgåsar, särskilt när du vill skivat bröd. Faktum är att om du någonsin köper skivor surdeg eller franskt bröd, kanske du märker att smula är hårdare än vanligt i en unsliced limpa franskt bröd. Hål kan göra med franska bröd till smörgåsar opraktiskt, så tillverkare som säljer skivor franskt bröd lufta det mindre att undvika stora hål i brödet. Å andra sidan, om du köper crusty franskt bröd och skär den på längden, kan hålen vara faktiskt till din fördel, eftersom de inte påverkar jordskorpan och kan ge extra utrymme att placera ingredienser. Ytterligare många föredrar en fin, mjuk, crusty bröd till en sluten smula stil som den tillför mer crunch och textur till en smörgås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.