Vad som är ätbart påsk Grass?

Ätbara påsk gräs är en form av dekorativa gräs som är avsedd att användas i påsk korgar och andra säsongsbetonade arrangemang till påsk. Förutom ser vacker, är det också ätlig, men de flesta ätliga påsk gräs inte smakar bra. Den främsta fördelen med ätliga påsk gräs är att det är biologiskt nedbrytbart, så det inte tar upp värdefull och användbar deponi utrymme, i motsats till traditionell plast påsk gräs. Många butiker bära denna produkt runt påsk, och det är också tillgänglig direkt från flera tillverkare. Det finns flera sätt att göra ätbara påsk gräs. En metod som inbegriper användning av spunnet socker. Spunnet socker har historiskt använts för att göra en hyfsad kopia av gräs för komplexa godis arrangemang, om ni har sett den version av Willy Wonka och chokladfabriken som stjärnor Gene Wilder, har du sett spunnet socker gräs i aktion. Dock är spunnet socker känslig och inte särskilt lång hållbarhet, vilket gör det mindre än idealisk filler till påsk presentkorgar.

därför de flesta tillverkare av ätbar påsk gräs gör det från en ätlig stärkelse. Ris är ett vanligt val av stärkelse, men du kan även hitta ätbara påsk gräs av potatis och andra källor stärkelse. Stärkelsen omvandlas till en produkt som kallas wafer papper, som också används som en ätlig candy wrapper av många asiatiska godis företag. Waferkortets papper kan vara smaksatt och färgad med olika substanser genom att behandla stärkelsen innan den rullas ut.

Efter rånet papper är gjort, kan det vara fragmenterat att göra ätbara påsk gräs och ett sortiment av andra produkter . De flesta företag gör denna produkt i olika pastellfärger för påsk, och det är ofta tillgänglig i en socker fri form. Som alla som har försökt rånet papper vet, medan det är tekniskt ätbara, är det inget att skriva hem om. Om något, men smakar lite som papper, med en något stärkelserika konsistens och smak innan det löser sig på tungan.

Wafer papper är mycket lång hållbarhet, så det kan hållas runt huset eller i en butik i månader, och det är mycket användbart för foder presentkorgar och göra bord arrangemang. Den bästa användningen av ätliga påsk gräs är som ett alternativ till cellofan, papper, trä eller remsor, och du kanske vill meddela mottagaren att det faktum att påsken gräset kan komposteras, snarare än bara kastas bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.