Vad omfattas Cake Tallrikar?

Covered kaka plattorna kaka plattorna med ett kompletterande och ibland prydnadsväxter täcka som syftar till att skydda kakan. Det finns många olika stilar och modeller för täckta tårta plåtar, kör allt från vanlig plast som prydnad kristall. Keramik, glas och marmor är alla även används vid tillverkning av omfattas kaka plattor. Många kök leverans butiker säljer flera olika typer av täckta tårta plattor för att tillgodose olika behov.

Basen i ett berört kaka platta är naturligtvis kakan plattan. En tårta plattan är en stor, platta utformats speciellt för att hålla kaka. Ofta är det byggts utan någon form av sluttande kant, så att den kan ta emot kakor av alla storlekar. Toppen av kakan plattan är smidig, även om det kan vara dekorerat med målade motiv som blommor och fantasifulla illustrationer. Därunder kan kakan plattan har ornament som uppkommit lättnad mönster.

Vanligtvis är en kaka tallrik för att krypa in i en kaka står en stolpe med en stabil bas för att lyfta kakan ovanför bordet, så att alla kan se den. I vissa fall är en kaka stå inbyggd i en kaka platta, och de två pjäserna är en solid enhet. Även detta gör kakan mer stabil på bordet, kan det vara besvärligt för genomförandet kakor runt.

För att omfattas tårta tallrikar, en cover är utformad för att passa över kakan plattan. Ofta är det täcker klar, så att kakan kan ses inne även om den inte får röras. I vissa fall, tändstickor en liten ås i tårtan platta locket, så att luckan kan säkras på tårtan plattan. Som Skjutlocket kan skada glasyr, är detta ett viktigt inslag. Vissa omfattas kaka plattor snap faktiskt ihop, så att luckan inte kommer igång förrän bagaren vill ta bort den.

Det finns ett antal användningsområden för täckta tårta plåtar. Använda ett omslag håller en kaka mer frisk, eftersom den inte utsätts för luft. Det skyddar också kakan från insekter som flugor. Täckta kaka plattor gör också ljud när den lyfts, varna kockar till kaka snatteri, vilket kan vara ett problem i stora hushåll. Dessutom kan täckas kaka plattor användas för att transportera kakor säkert, vilket är särskilt viktigt med saker som bröllopstårtor, som ofta har utsirad glasyr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.