Vad är tysk potatissallad?

tysk potatissallad är en populär sida skålen för en rejäl måltid. Innehåller en rik blandning av sötsur smak kastade med bacon och potatis, tysk stil potatissallad är bäst serveras varm. Även om det är något annat än traditionell potatissallad, är det värt att som ett alternativ. Den verkliga ursprung tysk potatissallad är södra Polen, och det finns två grundläggande recept. Mindre kända nordisk stil är nära amerikansk potatissallad, gjort med majonnäs, och serveras kall. Stilen mer känd som tysk potatissallad innehåller inga majonnäs, och det serveras varm eller varm. De grundläggande ingredienserna är potatis, bacon, ättika, socker och lök. Det spelar ingen roll egentligen om ättika är cider eller vitt, eller om potatisen är röd eller rödbrun. Vad gör ett tyskt recept potatissallad verkligen sticker ut är tillsats av kryddor, örter och lite extra detaljer. Det är inte svårt att göra, och recept är vanligtvis mycket förlåtande. Ingredienserna är ganska billiga, och rester kan värmas utan att förlora något av smak.

Recept för heta tysk potatissallad ofta beräknas i streck och nyper, möjliggör lite kreativitet för att passa kockens kulinariska fantasi. Vissa kockar lägger örter som dill eller rosmarin för ett rikare smak med mer djup. Andra kommer att tillföra ett stänk av selleri utsäde, gräslök eller persilja. Kockar som likt en liten spark kan tillägga lite av torkat eller beredd senap och lite cayennepeppar. Naturligtvis, några stänk salt och svartpeppar är nästan alltid ingår i ett recept på tysk potatissallad.

Många tror varm potatissallad är bäst serveras med surkål och korv, t. ex. Kielbasa. På Oktoberfest firandet, stora dollops av potatissallad konsumeras som en komplimang till öl och bratwurst. Det är också en favorit sida skålen för en familjemiddag eller en speciell tysk fest. Kockar kan ta en stor stolthet över sina recept potatissallad och matlagning tävlingar är vanliga.

Internet är ett bra ställe att hitta heta tysk potatissallad recept . Det finns flera förkoksning webbplatser med autentiska recept gått ner i flera generationer. Rutinerade kockar får veta en överblick om en särskild förteckning över ingredienser kommer att passa deras smak, men nybörjare bör leta efter vittnesmål från nöjda kockar. En lång lista av lyckliga kommentarer kan vara ett tecken på en god tysk potatissallad recept.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.