Vad är några Crepe Fillings?

Crepes är tunna, vanligen mjöl, pannkakor, med ursprung i Frankrike. Crepe fyllningar kan vara nästan någon form, men oftast hamnar i antingen söt eller kyndel kategori. Traditionella crepe fyllningar är söt, och i Bretagne, där de har sitt ursprung, de serveras med en traditionell cider. Crepes som använder kyndel crepe fyllningar ofta kallas måltid crepes , och kan innehålla nästan vad som helst du kan tänka dig att äta i en sjal av något slag. Dessert crepes är oftast gjorda med vete och lite socker, medan måltid crepes brukar använda bovete i stället, och inget socker.

Jam är ett av de mer populära crepe fyllningar till efterrätt crepes, och kan vara någon sorts frukt sylt eller sås. Jordgubbssylt är särskilt populära, särskilt tillsammans med färska jordgubbar och vispad grädde. Detta slags crepe ofta dammat med ett tunt lager av strösocker, liksom, att göra det ännu mer sött.

Nutella ® är också en mycket populär crepe fyllning till efterrätt crepes. Nutella ® är en italiensk hasselnöt spridning som utvecklades under andra världskriget för att hantera bristen på choklad. Den innehåller en relativt liten mängd choklad, med hasselnöt som den viktigaste basen, och är en av de populäraste fyllningarna dessert crepe i USA. Nutella ® kan också hittas i crepes gjort i Paris och säljs på gatorna, ofta av små crepes kiosker fodrad med Nutella ® burkar att annonsera. Denna typ av crepe ofta innehåller skivade bananer som en av crepe fyllningarna också, och kan beströs med strösocker också.

Andra dessert crepe fyllningar omfattar de faktiska choklad, vispad grädde eller bara rakt grädde, nötter såsom hasselnötter och mandlar, kanel, blåbär, hallon, jordgubbar, huckleberries, ananas, mango, papaya, persikor, äpplen, nektariner, glass, lönnsirap, agave, citron, muskot, och alla olika sorters socker. Nästan något sött som kan tänka på att lägga till en efterrätt kan användas som crepe fyllningar, vanligtvis antingen i en halvflytande form eller annan skivad tunt, som komplement till den känsliga natur crepe själv.

Mycket populär måltid crepe fyllningar innehålla kött och ost, vilket gör dem till nästan sandwich-liknande omslag. En populär crepe använder prosciutto, ett otroligt tunt-skivad rökt skinka, och en syrlig cheddar, även tunna skivor. Detta bäddar för en rik kyndel smak blandad med skärpan på ost, som kan serveras antingen som lunchmat eller som en mer välsmakande frukost.

Svamp och ost är också en populär måltid crepe fyllningar, och kan skapa nästan en omelett, som mat, med degen i crepe fylla den del av äggen. Kronärtskockor, broccoli, sparris och aubergine används också som crepe fyllningar för lunch eller middag, och nästan alla grönsaker anständigt ämne får användas, även de med mer välsmakande smaker tenderar att föredra. Greenerna inte används så ofta, men ibland en kommer att se mer rejäla greener som collards eller grönkål som crepe fyllningar.

Ytterst nästan allt som kan tänkas finns som en crepe fyllning någonstans. Som creperies bli mer populär i USA, ännu fler alternativ blir tillgängliga varje dag. De bästa creperies måste ofta speciallösningar, så Diners att experimentera med verkligt konstiga crepe fyllningar, såsom hummer och kaviar eller litchi och dragonfruit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.