Vad är italienska Bröllop Soup?

Det är mycket svårt att spåra ursprunget till italienska bröllop soppa, och exakt när den här soppan, en variant av minestrone med köttbullar, var ansluten första bröllop. I Italien soppan kallas ministra maritata . Maritata översättas med äktenskap, och många livsmedel historiker tror att äktenskap som ingredienser blandas, inte soppan som serveras äktenskap. Italienska bröllop soppa ingredienser och stil får går tillbaka till romarna, men namnet kan vara mycket nyare. Ett alternativt namn till soppan pignato Grasso .

Idag hittar du några italienska familjer i USA som insisterar soppan är traditionell på bröllop. Detta kan förklara varför den behöll sitt namn i översättning. Soppan är verkligen inte bara för bröllop, restauranger som The Olive Garden? tjänar det från tid till annan. Mestadels du hittar den här soppan på italienska restauranger på östkusten i USA, men dess popularitet ökar. Det finns ett antal olika varianter av italiensk bröllop soppa, men de flesta recept på den inbjudan att tillsats av små köttbullar, som kan göras av griskött, fläsk-och nötkött blandats med varandra, eller malen fjäderfä. Fläsk och köttbullar nötkött verkar det mest populära valet. Många kockar föreslå söker magert kött, eftersom laga köttbullar i soppan kan skriva upp soppan något fet.

Några recept på italiensk bröllop soppa uppmaning till soppa göras under tre dagar. Den första ges till att förbereda kycklingbuljong, den andra för att laga köttbullar och den tredje att kombinera och sjudande ingredienserna i timmar. Det finns många recept lättare att följa. Den huvudsakliga smak konstaterar att det bör kontrast i den här soppan är skarpa gröna smaker som escarolesallat och relativt kryddiga köttbullar. De flesta av dessa sopprecept också lägga traditionella minestrone ingredienser som bönor, tomater, hackade grönsaker och pasta.

Pasta val varierar, med vissa gissas små pasta sorter som orzo och andra bara lägga i spaghetti. Du kan i stort sett välja pasta form och storlek du gillar mest. Eftersom pasta inte absorbera en del av vätskan i soppan, kan du i förväg koka den och lägga till det i soppan under de sista 30 minuterna av matlagning. Många talar också före matlagning och länsa köttbullar att eliminera en del av oljan. Mer traditionella recept släppa köttbullar i det sjudande lager, matlagning dem på hög temperatur i ca tio minuter innan du lägger greener, bönor, grönsaker och pasta.

För genväg versioner av italiensk bröllop soppa kan du köpa köttfärslimpa mix i butikerna, vanligtvis från din slaktare. Använd färdiga kycklingbuljong istället för att göra din egen, och använda konserverade bönor. På detta sätt kan du göra en italiensk bröllop soppan i ungefär en halvtimme till en timme. Några invändningar mot den snabba tillagningen metod eftersom köttbullarna inte har tid att absorbera smaker av beståndet.

Men du förbereda det, hittar du tusentals recept varianter på italienska kokböcker och på Internet. Oavsett om du planerar att servera på ett bröllop, eller bara njuta av sitt äktenskap av smaker förblir soppa utsökt komfort mat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.