Vad är gammalmodiga Havre?

Gammaldags havre havre-gryn som har ångat och köra igenom rullarna så att de platta ut. De tenderar att vara chewier än snabb havre, som har flagor så att de lagar mat snabbare och tillagningstiden är lite längre period av än i olika snabb havresorter. Många marknader säljer gammaldags havre, ofta med frukostflingor, och de kan användas i en mängd olika rätter från gammaldags gröt till kakor.

Havre är ett frö till en spannmål som har odlats för livsmedel i tusentals år. Tidiga människor åt bara hela frön efter det oätliga skrovet hade tagits bort, typiskt stewing dem under längre perioder för att göra en välling. Dessa hela havre kallas "gryn. " Med tiden har tanken på att platta till dem för snabbare matlagning växte fram, liksom metoder för att krossa havre till mjöl och verktygsutrustning dem för ett sortiment av andra ändamål. Idag, havre är en mycket populär mat från hela världen.

Gammaldags havre är en fullkorn, vilket innebär att de är mycket bra för konsumenternas hälsa. De omfattar näringsrika groddar och kli, som är extremt hög i fiber. Deras smak är relativt mild, med en svag nuttiness, vilket gör dem mycket flexibel och tillåter människor att använda dem på ett sortiment av rätter. Havre innehåller också ett antal nyttiga vitaminer och mineraler och vissa bolag befästa sin havre för att göra dem särskilt friska. Ett vanligt användningsområde för gammaldags havre havregryn, en välling som görs av matlagning havre i vatten, mjölk eller annan vätska. Den havremjöl kan klädd med socker, frukt och andra ingredienser för att göra det mer spännande, eller det kan ätas slätt. Dessa havre kan också bakas in havrebröd, läggas till kakor och muffins och mark för att göra en fibrös förutom pannkakor och bakverk. Eftersom gammaldags havre är minimalt bearbetade, många människor som är hälsomedvetna vilja lägga till dem i sin kost, anta att de främja den allmänna hälsan.

När du köp gammaldags havre, kan du märka behållaren med inköpsdatum för att du vet hur gammal havre. De är bäst när de förvaras i en sval, torr plats utan exponering för ljus, och om man går genom en minimal mängd av havre, kan du frysa dem att hålla dem från att gå dåligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.