Vad är ett knäckebröd Rolling Pin?

Som ett sätt att skapa deg som har en unik konsistens när bakad, är knäckebröd kavel en viktig redskapen för köket. Av hårt trä har knäckebröd kavel en avlång rund organ som har rader av jämnt fördelade utskjutande delar som bidrar till att skapa den struktur som degen rullas ut. Här finns mer information om knäckebröd kavel, och några exempel på hur den kan användas. med en kropp av ädelträ och ett handtag i vardera änden av tubulära roterande huvudavsnittet, driver knäckebröd kavel på samma sätt som all metall, plast, trä eller brödkavel. Används för att på ytan av degen, tilladebonus på ett knäckebröd kavel är att den grova texturen av kroppen skapar fördjupningar i degen själv. När degen skärs ut och placeras i ugnen för att baka, de fördjupningar kvar och baka höger längs med degen.

Slutresultatet är ett mer tilltalande utseende med bakad poster samt en liten förändring i strukturen på skorpa av bröd. Konstruerade för användning främst inom framställningen av knäckt bröd, främst sorter knäckebröd eller knäckebröd tunnbröd, det rullande stift arbeta snabbt och effektivt erbjuda exakt rätt konsistens för dessa typer av bröd.

knäckebröd rullande stift kan också användas för andra tillämpningar. Till exempel kör ett knäckebröd kavel över benfria styckningsdelar av kyckling eller stek är ett bra sätt att arbeta i smakämnen innan gräddning eller gassande. Tillsammans med hjälp av ett knäckebröd kavel för bröd deg, kan stiftet också användas vid framställning av cookie degen också. Kanel eller socker som strös ovanpå degen kommer att arbetas in längs ytan av kakan, lägga både extra smak och ett utseende som gör kakorna lite mer unik.

Den knäckebröd kavel kan vara lite svårare att hitta, men det är väl värt ansträngningen. Normalt kök specialbutiker och restaurang butiker utbudet är bra ställen att hitta olika storlekar av knäckebröd kavel. Även dyrare än de flesta trä rullande stift, den extra textur som är resultatet av att använda knäckebröd kavel för att rulla ut degen eller att ingjuta andra livsmedel med smak gör den till en favorit bland personer som tar sitt bakning och matlagning på allvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.