Vad är ett Tupperware party?

En Tupperware ® part är en marknadsföring händelse värd i någons hem. Mottagande får vissa incitament för värdar och hans eller hennes gäster har möjlighet att se Tupperware ® produkter visas och till för specifika produkter. Denna försäljning metod, en form av mulilevel marknadsföring, utvecklades på 1950-talet av Tupperware ® företaget, och det används för att sälja en mängd olika produkter från många företag. Online-versioner är också tillgängliga, för värdar som föredrar ett mera modernt synsätt.

Vid en Tupperware ® part ger värd förfriskningar och underhållning, och säkrar tjänster av en konsult som arbetar för Tupperware ® bolaget. Konsulten ger en mängd olika produkter att visa, tillsammans med beställningsblanketter, och han eller hon svarar på frågor, visar gästerna hur olika produkter kan användas och marknadsför produktlinje för att uppmuntra människor att köpa. Målet är att ha en hög med beställningar från gäster i slutet av partiet. Som kompensation för värd för en Tupperware ® part, värdlandet vanligtvis erhåller en rabatt på produkter, och han eller hon har också möjlighet att få tillgång presenter från företaget. Normalt gåvorna utges på grundval av den totala försäljningen, att ge värd ett incitament att sälja så mycket som möjligt så att han eller hon kan få high-end belöningar. Samtidigt som värd för ett Tupperware ® part kan verka som ett bra sätt att tjäna lite pengar, kan det vara utmattande, medan gruppen av gästerna är bara så bred som värd vänner.

Traditionen med tupperware ® part oftast förknippas med kvinnor, och historiskt vissa kvinnor har använt dessa parter som en ursäkt för att umgås med vänner och ha lite kul. Vissa värdar har gjort karriär av hosting parter för Tupperware ® och andra produkter, som investerar mycket tid och energi på att expandera sin marknadsföring pool och uppmuntra vänner att göra inköp.

En typisk Tupperware ® part centra runt en viss varugrupp, t. ex. lagring containrar eller kök redskap. Vissa värdar organisera deras partier kring teman, såsom en tropisk Tupperware ® fest med tropiska dekor, polynesisk snacks stil, och tropiska drycker som saft. Som ett minimum, ger den mottagande små livsmedelsföretag snacks och drinkar, och han eller hon kan också sätta ihop grab väskor för gäster, tillsammans med andra incitament för att uppmuntra dem att komma hit och spendera pengar på de produkter som demonstreras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.