Vad är engelska Gurka?

En engelsk gurka är en mängd gurka som har ätbara hud. Engelska gurka är oftast smalare och längre än andra typer av gurkor, och de kallas också långa Engelsk gurkor. Smaken av dessa gurkor är ofta mindre beska än många andra sorter.

Det huvudsakliga överklagandet av engelska gurkor är att du inte behöver skala dem. Detta sparar tid och lägger fiber. Självklart bör du vara säker på att tvätta dessa typer av gurkor mer grundligt än vad du skulle skulle med andra typer eftersom huden kommer att ätas. Huden av en engelsk gurka är i allmänhet inte lika tjock och hård så många sorter av gurka. Om du kör gaffel pinnarna genom huden av en engelsk gurka och sedan skiva den, du har räfflade kanter som ser ganska söt. Lämna dessa skivor helt på vegetabiliska brickor eller halvera dem att lägga till sallader. Du kan använda antingen halva eller hela skivor marinerad i en vinegrette en gurksallad och även lägga skivade löken om du vill. Kvartrad engelska gurka skivor kan lägga till en attraktiv överklagandet liksom knapra på potatis, ägg eller tonfisk sallad. Några skivor Engelsk gurka göra perfekta garnishes för smörgåsar av alla slag.

Engelsk gurkor får vara så lång som två fot (0,61 m) när de plockas. Denna sort inte har en massa frön och avsaknaden av frön plus anbudet huden tenderar att leda till mindre gasbildning i kroppen än andra sorter av gurkor. Det låga antalet frön i engelska gurkor också bidrar till den relativa sötman av denna sort som utsäde i gurkorna tenderar att skapa en bitter smak.

Engelsk gurka är dyrare än andra sorter gurka. De säljs i en plastficka för att skydda sin känsliga hud och hålla vattenhalten i. Många människor har inte emot att betala extra för engelska gurkor eftersom skalet inte kastas bort, är smaken ganska söta och tid sparas att inte behöva skala denna sort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.