Vad är en olivolja Dispenser?

Olivolja utdelare behållare som används för att hålla och fördela olivolja. Ofta med en kropp tydliga eller tonat glas, kan olivoljesektorn sprutan vara utformade för praktiskt bruk i köket eller som en dekorativ verktyg vid middagsbordet. Tillsammans med glas, en olivolja drizzler kan vara tillverkade av sådana material som rostfritt stål, keramik eller porslin.

Funktionen hos olivolja behållaren är att ge användaren möjlighet att styra hur mycket olivolja som läggs till ett givet recept eller få pöl på en tallrik. För detta ändamål är behållaren ofta utjämnade med ett pip som gör det möjligt att enkelt kontrollera graden av duggregn. Använda olivolja drizzlers eller automater istället för att bara hälla olivolja av en större behållare gör det mycket lättare att kontrollera både mängden och fördelningen av olivolja i receptet eller på dagen för en tallrik.

Många versioner av olivolja behållaren kommer också att innehålla ett lock och ett pip. I vissa konstruktioner, kommer locket sitter stadigt över pipen och skapar en lufttät tätning som förhindrar konstant exponering i det fria från skadliga för olivolja. Andra tillverkare väljer att inkludera en skruva på locket som kan tas bort och ersättas av en eller flera pipar när den används. I båda fallen är det viktigt att försegla olivolja behållaren när den inte används, eftersom detta hjälper till att förlänga livet och smak av olivolja.

Även om design för köket olivolja dispenser tenderar att vara glesa och konkreta dekorera mönster ofta anställda när behållaren är avsedd för användning vid bordet. En minskning glas olivolja Dispenser kan anställas när komponenterna i en salladsdressing introduceras till sallad vid middagsbordet och försiktigt slängde. När fler människor får ett fat med olivolja med örter och tjocka skivor eller hunks av bröd som förrätt eller ett komplement till förrätt med en måltid, är närvaron av ett dekorativt olivolja sprutan på bordet både praktisk och behaglig för ögat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.