Vad är en grönsak Steamer?

vi utvecklas till att bli mer hälsomedvetna, många av oss har lärt oss att ångkokta grönsaker är en överlägsen lösning än matlagning grönsaker genom att koka dem. Det enklaste sättet att utföra denna uppgift är med en grönsak ångbåt. Men vad är egentligen en grönsak ångbåt och hur du går omkring med ångbåten? Här är lite information om vegetabiliska ångkokare som hjälper dig ut. En grönsak ångbåt är en anordning som gör råa grönsaker för att laga mat med hjälp av ånga som skapas när vattnet kokas. Ångbåten kommer huvudsakligen att ha två avdelningar. En kommer att kammaren vad som kommer att hålla vattnet. Ovanför denna avdelning kommer att vara den del som håller råa grönsaker. En uppvärmning agent används för att föra vattnet till en koka. Eftersom ångan från vattnet stiger den sakta tillagar grönsaker utan att beröva dem de vitaminer och näringsämnen som släpper ut livsmedlet i kokande vatten skulle bort.

Ångkokare för grönsaker förekommer i flera olika utföranden. Vissa är formade som krukor, med ett durkslag vill infoga som passar in i den övre delen av potten. Vatten går in i potten och durkslag infoga är lastat med grönsaker eller grönsaker du vill förbereda. Potten är placerad på en rad toppen eller värmeelement, sedan successivt vattnet värme och ånga maten.

Andra former av grönsaker ångbåt kommer med sin egen inbyggda värmeelement. Dessa elektriska ångare är bra att använda, eftersom du kan enkelt ansluta grönsaker ångaren till ett uttag och ställa in timern. När dina grönsaker är klar, ringar ångaren en klocka och stänger av sig själv. Din grönsaker är laddade med smak och ångad till perfektion, utan inblandade gissningar.

Många tillverkare av vegetabiliska ångbåten ingår kokböcker med sin produkt. Dessa lätta att följa guider kan hjälpa människor som är nya i den ångande processen lära sig att förbereda grönsaker för ångande. Du kan lära dig så användbara tips när du ska lägga fast grönsaker till mixen och när du ska lägga till de som ska laga mycket snabbare, och några bra idéer för vegetabiliska kombinationer som du kanske inte har beaktats.

Naturligtvis kan du mode alltid dina egna grönsaker ångbåt från grytor och pannor du har runt huset. Välj en stor pott som har ett matchande lock, och koppla ihop den med en snabbfotade metall durkslag. Du vill vara säker på att durkslag passar ner i grytan utan problem, men ändå lämna tillräckligt med plats i botten för vatten, utan att vattnet röra grönsaker. När du har samlat dina grönsaker ångbåt, häll i vattnet, placera durkslag i potten och ordna grönsaker i durkslag. För snabbare tillagning, lägga locket på toppen, vilket gör att ångan att cirkulera genom potten utan större flyr, gör det möjligt att grönsaker för att få mer av fuktig värme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.