Vad är en Strawberry Daiquiri?

Strawberry Daiquiri är inte den ursprungliga daiquiri cocktail, men många nu associerar jordgubbar daiquiris eftersom cocktail är mycket populär. Den ursprungliga daiquiri, som uppfanns i slutet av den 19: e eller början av 20th Century hade ingenting att göra med jordgubbar. Istället var det en mycket enkel kombination av vit rom, en liten mängd socker och limejuice. Detta var skakas med is och hälls i ett cocktailglas. Dagens strawberry daiquiri, som har oklart ursprung, innehåller rom och limejuice. Den innehåller också antingen färska eller frysta jordgubbar och kan ha en mängd andra ingredienser. Flesta strawberry daiquiris blandas med is för att producera fryst cocktails som nästan döljer deras alkoholhalt.

Grundreceptet för en Strawberry Daiquiri kan variera. Ett recept kombinerar jordgubbar, lime, florsocker, rom, is och triple sec. Alla ingredienser blandas och dryck kan hällas i en mängd olika glasögon. Ibland they're serveras i Margarita glas, även om de inte skall förväxlas med strawberry Margaritas. I en del recept på dessa daiquiris använder människor jordgubbe snaps i stället för triple sec. Det är verkligen en fråga om preferens med snaps producera en något sötare dryck. Limejuice är viktigt i antingen receptet eftersom det inte bidra till att balansera söt jordgubbe smaker. Det är också viktigt att använda jordgubbar som är mogna. Omogna jordgubbar lägger inte så mycket smak. Om du planerar att tjäna en Strawberry Daiquiri till en person som inte bryr sig om jordgubbar frön, kan man töja drink före upphällningen i cocktail glas. Du kan välja en massa olika garnishes för dessa drycker, inklusive färska bär av något slag, ananas eller körsbär. Kreativ med garnishes som kommer att komplettera den intensiva jordgubbe smak.

Alla jordgubbe daiquiris blandas. Vissa kombinera jordgubbs juice eller juicekoncentrat. Vissa använder en Strawberry Daiquiri mix, och det finns gott om dem att välja mellan. Andra föredrar att blanda upp jordgubbar för en mer genuin smak.

På grund av den söta smaken av de flesta jordgubb daiquiris och deras låga alkohol smak, är det lätt att konsumera för mycket för snabbt. Även om denna cocktail är tveklöst kul att tjäna och populär, se till att människor är pacing sig själva när de har dessa. Servera gott om mat och rikligt med vatten och andra icke-alkoholhaltiga drycker så att människor kan ha andra valmöjligheter när de har nått sin Daiquiri gräns. Du kan också göra nyproducerade versioner av denna cocktail, som är ett nöje för många.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.