Vad är en Stavmixer?

En Stavmixer är en handhållen kök apparat som fungerar som en traditionell mixer, men är nedsänkt i det ämne som skall blandas. En Stavmixer kan inte göra allt som en traditionell mixer kan göra, men det har en rad fördelar. Immersion Blender allmänt tillgängliga var du skulle hitta köksutrustning och många kockar finner dem vara en av de mest användbara och praktiska verktyg i köket. Den enda nackdelen med en Stavmixer är att det i regel inte kan hugga stora bitar av mat eller krossa is eller andra hårda livsmedel som den smälter. För tyngre arbeten som dessa, en vanlig mixer eller matberedare är oftast nödvändigt. För arbeten som mosning soppa, emulgerande en sås, vispa ägg, eller blanda en fruktdrink, är dock Stavmixer perfekt. En Stavmixer tar upp betydligt mindre disk utrymme än en stående mixer och förenklar tillagningsprocessen, eftersom det skär ner på antalet containrar inblandade och behovet av att överföra din mat mellan dem. Du kan blanda soppa i potten eller en drink i glaset. En stor mängd soppa som skulle behöva blandas i många partier i en mixer eller matberedare är mycket lättare att hantera med en nedsänkning mixer. Sanering är följaktligen lättare också. Vissa Stavmixer modeller tillåter användaren att koppla bort blandning del från den elektriska delen för lättare tvätt, antingen för hand eller i diskmaskin.

Några nedsänkning blender är mäktigare än andra, och några har variabla hastigheter, så det lönar sig att näthandla. Många kommer också med bilagor, antingen packade med mixer eller säljs separat, som kan hantera sådana jobb som tärning grönsaker. De flesta immersion blandare säljs med en blandning bägare också.

Immersion Blender är oftast mycket billigare än traditionell blandare, med början i linje modeller tillgängliga för under $ 100 ( USD). En grundläggande Stavmixer finns för endast $ 10-20 (USD). Vissa deluxe modeller är ganska dyr, men $ 60-70 (USD) modell kommer mer än väl uppfylla behoven hos de flesta hem kockar, och för dem med finare kök, betala lite mer för en extra kraftfull Stavmixer över en traditionell mixer kan well worth the convenience.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.