Vad är en Sandwich spridare?

Sandwich spridare är enkla redskap som används för att kryddor och andra typer av livsmedel på brödskivor. Med blad område som är något mer avrundad än en vanlig middag kniv gör sandwich spridaren det möjligt att tillämpa en spridning av livsmedlet i fråga. En tandad kant gör det också möjligt att göra en smidig skuren i brödet skivor när maten sprider är på plats.

Använda en smörgås spridare är särskilt användbart när sprider sådana livsmedel som jordnötssmör och sylt, tonfisk eller ägg sallad, eller Deviled skinka. Spridaren fungerar också bra med tillbehör såsom majonnäs och senap. Om maten spridningen är något tjock i naturen, kan rundade blad användas för att skapa ett dekorativt mönster i ett faced smörgås. En annan tillämpning av sandwich spridaren är under beredning av livsmedel som får användas på smörgåsar. På grund av den tandade kanten fungerar spridaren mycket bra för att skapa tunna skivor av olika ingredienser. Det är möjligt att använda en smörgås spridare att skära tomat, ost eller gurka i tunna skivor som låg jämnt på en bit bröd. Den räfflade kanten av en smörgås spridare är också praktiskt när du klipper en smörgås i flera sektioner. Till skillnad från en bordskniv, gör bladet sandwich spridaren ett skarpt snitt som inte skapar slitna kanter på delarna. Spridaren fungerar mycket bra för att ta bort kanterna från brödskivorna samt skapa enhetliga sektioner.

Ibland kallas en smörgås spatel har sandwich spridaren vanligen ett blad som mäter tre till fem inches i längd. Handtaget den genomsnittliga sandwich spridaren liknar handtaget på en vanlig middag kniv och kan vara konstruerade med flera olika material. Enkla versioner av sandwich spridaren görs ofta med rostfritt stål eller plast. Det är dock möjligt att köpa dekorativa spridare som har handtag tillverkade av olika träslag och prydda med mässingsdetaljer. Alla typer av spridare kan köpas på köksbutiker och många rabatt butiker som utför köksredskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.