Vad är en Parker House Roll?

Parker House rulle är en läcker, fluffiga jäst-upp BUN utvecklats av Parker House Hotel and Restaurant i 19th Century. Nu kallas Omni Parker House, och fortfarande ligger i Boston, Massachusetts, restaurangen anses vara en av de mest lyxiga middagar anläggningar i USA, och det har uppfunnit mer än ett välkänt recept. Parker House uppfann också Boston Cream Pie, som har glada dessert lovers årtionden. En standard Parker House rulle är tillverkad av en skiva av jäst deg, som sedan vikas på mitten för att skapa en liten separation . Den rullar kan vara oval eller semi-runda. När de är runda, de ser lite ut som en 3-D Pac Man, från den berömda TV-spel, eftersom de har en liten öppning i mellersta delen som något liknar en mun. Ovala rullar är också populärt, och även om inte standard du kan hitta sesam eller vallmofrön på rullar idag. När rullar formas, tillåts de att stiga igen innan gräddning, så slutresultatet är ett svullet, mjuk rulle som är lätt att öppna och smör på grund av sitt centrum gånger.

Typiska ingredienser i Parker House rulle är rik. Vitt mjöl är att föredra, men du kan ersätta några hela korn eller vete för en heartier och hälsosammare alternativ. Rullarna har också en smör bas, och när de är formade, båda sidor av cirkeln kan tråcklade med smält smör att hjälpa sidorna följa. Den typiska riktningar för att forma rullar omfatta rulla degen ut till ungefär en . 5-inch (1,27 cm) tjock, skär den i omgångar (storlek rundor varierar), och sedan utföra den foldover med varje runda. ett fusk till detta recept är att bilda rullar för hand istället för att hugga ut dem. Dessa kan resultera i mindre enhetlig storlek Parker House rullar, men de är fortfarande rik och utsökt av sina många fans. En del människor helt enkelt bilda en oval rulla för hand och lägga till en buckla till den för att skapa Parker House rulla ut.

En Parker House rullen har en smälta i mun kvalitet, på grund av dess höga innehåll smör, och recept för dem finns i ett flertal kokböcker och på olika webbplatser på Internet. Som en näringskälla, they're gödning, gjort på vitt mjöl, och är inte särskilt näringsmässigt fördelaktiga. Ändå, de är trevlig som en ouppnåelig lyx, eller så kan du konvertera receptet för att göra mer hälsosamma rullar som har formen men inte kaloriinnehållet i mer traditionella recept.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.