Vad är en Induction Cooktop?

Induction DS är ett relativt nytt fenomen i USA, men denna typ av kamin har varit populär i Europa under ett antal år. Den DS ökar i popularitet över hela världen på grund av deras säkerhet, energieffektivitet och relativt lätt att rengöra.

Traditionell sortimentet och ugnar fungerar på grund av energikälla, till exempel el, gör att brännare att värma upp . Att värme överförs sedan till pannan eller grytan som ställs på den uppvärmda ytan. I denna metod för att skapa värme, är det brännare som faktiskt tillagar maten. Omvänt har en induktion Cooktop en serie brännare kallas induktionsspolar, som är baserade på magnetiska huvudmän. Dessa spolar som alstrar magnetiska fält som INSÄTTA en värmande reaktion i stål-baserade kastruller eller stekpannor, det är tillagningen fartyg sig att värma upp mat, inte spisen element. På grund av denna form av värmeutveckling, kan DS känns lite varm vid beröring när de är avstängda, men de förblir relativt svalt-och därmed betydligt säkrare.

temperatur, hastighet och kontroll är ytterligare fördelar med en induktion Cooktop. Denna typ av kamin värms upp snabbare än en elektrisk sortiment möjliggör snabbare tillagningstiden-vattnet börjar koka med halva tiden av som på en elektrisk matlagning yta. På grund av den reducerade tillagningstid kan energibesparingar vara betydande. Induktion DS är 85-90% mer energieffektiva jämfört med el-drivna spisar och ugnar, och de använder ungefär hälften så mycket energi av gas-sourced modeller.

Städning en induktion Cooktop är en barnlek eftersom ytan är jämn och kontinuerlig, det finns inga skrymslen och vrår där livsmedel partiklar eller spridningseffekter kan samlas. Range-top mässar har också minskat på grund av induktion DS erbjuder ett bekvämt skyddsåtgärder, de vänder sig bort, om en spelare har gått torr, och om det finns en spillover, den svala ytan hindrar brinna och härdning av utspillt mat.

Även induktion DS kommer att spara pengar på lång sikt, finns det några kostsamma nyinvesteringar. Induktion DS själva, som sträcker sig från en enda enhet kokplatta typ till de traditionella fyra brännare storlek, ligger i olika prisklasser från flera hundra till flera tusen dollar.

En extra kostnad kan uppstå om du behöver byta din nuvarande köksredskap. Induktion DS bara INSÄTTA energi till järnmetall-baserade grytor och pannor. Om du använder gjutjärn, stål-pläterade eller vissa typer av rostfritt stål kokkärl, bör du kunna fortsätta att använda kokkärl du redan äger. Du kan dock inte koka med sådant material som koppar, aluminium eller glas. Vissa fabrikat av rostfritt stål grytor och pannor bidrar till matlagning på en induktion Cooktop medan andra inte. När du är osäker, testa dina nuvarande kastruller med en magnet-om den fastnar i potten, kommer det att fungera med en induktion Cooktop.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.