Vad är en Candy termometer?

En godis termometer är en typ av stora, glas kvicksilvertermometer att åtgärder godis sirap under tillagningen. En godis termometer gör för socker vad en köttermometer gör för kött, med den enda skillnaden är att godiset termometern kan läsa högre temperatur. I allmänhet är en godis termometer för att mäta temperaturer så låga som 40 ° F (cirka 4,4 ° C) och så hög som 400 ° F (ca 204,4 ° C).

Använda en godis termometer innebär placera termometern i en stående eller hängande ställning i en stekpanna och det socker som kokar. När du använder en godis termometer bör glödlampa del av instrumentet Rör inte botten av pannan. Om den gör det kommer godis termometern ger en mycket hög temperatur rating. Det finns flera godis termometer stilar att välja på. En av de äldre stilar av godis termometer levereras med en vätska baserad-funktionen. Annat godis termometer har en digital display. Med denna typ av termometer, kan kocken identifiera de olika faserna av socker vid uppvärmning. Dessa inkluderar socker soft-ball, mjuk spricka, spricka hård, mycket hård boll, tråd och karamelliserat socker. Varje skede av socker tillagningsprocessen visas bredvid sin lämplig temperatur på godis termometern. Den rektangulära metall godis termometer gynnas av de flesta inom det kulinariska området. Ett rektangulärt termometer är innesluten i en matchande metallram för att förhindra termometern glödlampan att vidröra botten av pannan. Om denna typ av godis termometer glider in i pannan och rör glödlampa basen, inte visa det inte en läsning. Detta hjälper till att säkerställa en korrekt behandling mäts varje gång.

En godis termometer är ett viktigt verktyg i godis gör. Detta beror på den exakta tidpunkten nödvändiga under tillagningen perioden. Med en godis termometer kan man se en viss typ av konsekvens i slutet av godis beslutsprocessen. Utan den får godis smulas sönder alltför lätt, spricka, eller på annat sätt underlåter att hålla sin rätta form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.