Vad är Wooden Chopsticks?

trä pinnar är billiga versioner av ätredskap vanligt förekommande hos många olika typer av asiatiska rätter. Avsedd att användas med så skilda rätter som ris, böngroddar, sjögräs och små köttbitar, många restauranger leverera en uppsättning av dessa disponibla ätpinnar tillsammans med traditionella västerländska bestick. Avsedd för engångs endast är ätpinnar ofta köps i lösvikt.

Chopsticks av alla typer används i set om två. En chopstick mer eller mindre stilla, skapar en stabil grund för maten. Motståndarlaget chopstick används för att hålla maten ordentligt mot andra stick. När den grundläggande tekniken behärskas, är det möjligt att använda ätpinnar med allt från grönsaker till pasta.

trä eller bambu pinnar är lika säkra att använda som de dyrare emalj eller versioner lack. De flesta av trä versionerna är tillverkade med en matt yta som gör det möjligt att greppa varje chopstick med lätthet. Pinnarna ger en låg överledning av värme, vilket bidrar till att garantera att de är bekväma att använda under hela måltiden.

restauranger som serverar olika typer av japanska, kinesiska, koreanska och andra asiatiska mat ofta innehåller en uppsättning av trä pinnar till varje middag. Ofta är pinnar presenteras i en uppsats ärm. Hylsan ibland funktioner tryckt instruktioner om hur du använder pinnar på rätt sätt, vilket kan vara till stor hjälp för människor obekant med pinnar. Det är inte ovanligt att trä ätpinnar som används i restauranger för att förenas i toppen. Dessa enkla ätpinnar uppsättningar kan lätt separeras med gäster som är mer erfarna med att använda redskap. Samtidigt, nykomlingar som fortfarande lär sig att hålla och hantera trä ätpinnar kan välja att lämna dem gick tills de är mer bekväma med processen. Det gick uppsättning av trä pinnar är också ett subtilt tecken på att pinnarna är nya och har inte använts tidigare.

Precis som många västerlänningar väljer att behålla Engångsbestick till hands för användning hemma, människor som tycker olika typer av asiatiska köket väljer ofta att köpa trä ätpinnar för användning på fester eller enkla sammankomster familj. Vissa butiker säljer billiga trä ätpinnar i kvantiteter så låg som hundra uppsättningar. Som med alla Engångsbestick, gäster och familjemedlemmar använda ätpinnar för en måltid och sedan kasta dem.

Även trä pinnar är bra alternativ för engångs, brukar de inte hålla sig väl med tiden. Den enkla oförseglade trä kan börja att försämras samt varp. Men håller pinnarna i en lufttät behållare kommer att bromsa Försämringen.

Köpa trä pinnar är relativt lätt att hantera. Många restaurang leverans butiker kommer att bära den disponibla trä versioner. Asiatiska livsmedelsbutiker är också en utmärkt källa för billiga bestick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.