Vad är Taste of Chicago?

Taste of Chicago är en matfestival i Chicago årligen sedan 1980, och inspirerades delvis av ChicagoFest, en sommar musikfestival som hölls för första gången 1978. Idag Taste of Chicago är känt som världens största matfestival, som varar en imponerande 10 dagar under sommaren och locka miljontals Chicagoans och turister varje år. Festivalen Datumen ändras något varje år, men firandet börjar på fredagen före den fjärde juli, så det är lätt att planera en semester i förväg om du vill besöka festivalen. Den första Taste of Chicago var inte alls så utveckla det moderna festivalen. 1980 hölls arrangemanget på självständighetsdagen och var bara en dag lång festival. Popularitet av evenemanget var hög men, och nästa år, beslutade arrangörerna att utöka festivalen i tio dagar och flytta platsen till Chicago berömda Grant Park. Förutom att erbjuda fantastiska möjligheter matprovning från många lokala leverantörer, Taste of Chicago "inkluderas vissa delar av ChicagoFest, och mycket välkända musiker glädje folkmassor.

Alla musikprogram är gratis, men mat och vinprovningar kräver smak biljetter. Det finns andra sätt att spendera pengar också med olika karuseller och aktiviteter som kan kosta lite. Annan fri händelse men är den årliga 3 juli Fireworks Show, som alltid förtjänar beröm som ett av de bästa fyrverkerier i nationen. Lake Michigan ger en imponerande bakgrund för några av de mest avancerade fyrverkeripjäser i verksamheten. En festival kallad Taste of Chicago inte skulle vara imponerande om det inte ger utmärkt mat. Vissa människor dras endast av en chans att smaka Chicago klassiker som Chicago-style pizza eller korv beredd Chicago sätt. Medan festivalen funktioner regional mat, det finns gott om mat avspeglar de olika kulturarv som är bosatta i USA. Det är svårt att gå ifrån en sådan festival utan att hitta något som kommer att överklaga. Även i allmänhet festivalen har gått bra, det var ett olyckligt salmonella utbrott under 2007. Orsaken upptäcktes snabbt och påverkas mindre än en procent av befolkningen i närvaro det året. Det är en bra idé att planera noggrant om du vill delta i Taste of Chicago. Trafik som bekant är en mardröm, och parkeringsavgifter är orimliga. De flesta människor rekommendera att förlita sig på bussar eller tåg för att komma dit. Plan att bära bekväma skor och kläder anpassade till Chicago somrar. Glöm inte rikligt med solkräm.

Konserter är gratis, men vissa arenor har begränsad sittplatser och stora namn räknas dra stora skaror. Plan för att komma till konserter i förväg. Detta är särskilt fallet om någon av de handlingar du vill se presterar på Petrillo Music Shell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.