Vad är Red Pepper Flakes?

paprikapulver flingor är härligt varma torkade bitar av peppar och frön, som är gjorda av heta röda paprikor av olika slag. De bör inte förväxlas med röd paprika, som är söt och har mycket lite värme till dem. Du kanske känner till röd paprika flingor som favorit topping att krydda pizzor. Många pizzarestaurang har glasburkar shaker fullt av dem för människor som älskar extra krydda med sin del eller ibland ta och baka platser kommer att ha små förpackningar som du kan ta hem. Du kan också köpa red pepper flakes i nästan vilken matbutik.

Många associerar paprikapulver flingor med italiensk mat, men de är klart användbara i olika kök, inklusive recept du skapa själv. Kinesisk mat som du vill göra söt och kryddig kan ges en shake eller två av flingor, och cajun mat eller Västindien, nästan alla asiatiska köket, och naturligtvis mest mat från Latin-och Sydamerika dra nytta av dessa potenta paprika. Du kommer att upptäcka att vissa märken av röd paprika flingor helt enkelt är hetare än andra, beroende på paprika används. Om du är ovana vid att använda dem, anser felande på sidan av försiktighet och minska belopp som efterlystes i recept. Du kan alltid lägga till fler om en maträtt är inte stark nog, men det är svårare att minska värmen i en skål om du har varit alltför generösa när du först stänkte. Om du inte är nöjd med butik utbud av röd paprika flingor, kan du göra din egen, men det kräver lite tid. Huvudsak metoden för att göra dessa flingor är att torka hela paprikor i ugn på sin lägsta värmefixering i cirka åtta timmar (över natten är bäst). När paprikorna är helt spröd och sval, du använder en brödkavel att krossa resultat, vilket resulterar i flagnande perfektion. Val av röd paprika är verkligen upp till dig, och du kan göra blandningar av lindrig, måttlig och stark paprika lägga till några olika smaker, eller göra ganska mild dem för barn eller personer med känsliga gommar, och fem alarm blandningar för äventyrliga folk.

Var försiktig när du gör paprikapulver flingor hemma inte gnugga sig i ögonen under den rullande process. I själva verket är det bäst att använda handskar, och att placera heta paprikorna i en plastpåse innan rullande för att undvika peppar hudkontakt. Även butik köpte flingor kan orsaka irritation om gnuggade i ögonen, så om du äter en pizza doftande med torkad paprika, se till att hålla fingrarna borta från ansiktet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.