Vad är Peanut Butter Spread?

Jordnötssmör spridning är en blandning av jordnötssmör och andra ingredienser såsom sötningsmedel, torkad frukt och smakämnen. Dessa sprider kan delges på kex, kakor vanlig, enkel tårta, bröd, skivor äpple, stjälkar selleri eller till och med glass till mellanmål, behandlar picknick eller enkla desserter. Jordnötssmör sprider är snabba att sedan lagra-köpt jordnötssmör är den viktigaste ingrediensen. Det finns många olika jordnötssmör sprida recept finns i kokböcker och matlagning-tema webbplatser. Skapa anpassade sprider jordnötssmör hemma kan göras genom att pröva olika tillägg till kommersiella jordnötssmör. Till exempel kan någon torkad frukt läggas till jordnötssmör att göra en grundläggande spridning jordnötssmör. Lite juice rörs om med att tunna ut blandningen till önskad spridning konsistens. En smaktillsats såsom vanilj eller mandel extrakt kan också läggas till blandningen. Ett äpple kanel jordnötssmör spridning kan skapas genom att lägga hackad äpple, kanel och lite äppeljuice att lagra köpt jordnötssmör. För choklad älskare, kan jordnötssmör kombineras med choklad chips och vaniljextrakt samtidigt som förtunnas med några förberedda kaffe. En av de mest populära och klassiska sprider jordnötssmör är från Amish community. Amish folket är kristna med europeiska arvet som bosatte sig främst i den amerikanska delstaten Pennsylvania i 17th century. De är kända för att vara mycket religiös och att inte hålla med användning av utveckla modern teknik till förmån för enklare, mer blygsam metoder. Den Amish jordnötssmör sprids ofta serveras i kyrkan möten och består av majs sirap och marshmallow creme rörde till jordnötssmör. Relationen mellan de sprids tre ingredienser varierar, men en populär kvantitet använda är 1 /2 kopp (120 ml) jordnötssmör, 1 kopp (240 ml) lätt majssirap och 1 /4 kopp (60 ml) marshmallow creme.

Marshmallow Creme är en mjuk blandning av socker, majs sirap, vanilj och pulvriserade vita ägg som säljs i burkar eller plast badkar. Populära varumärken är Ensam Marshmallow Creme, Durkee-Mower Marshmallow Fluff och Kraft Jet-Puffat Marshmallow Creme. Smaken av marshmallow creme liknar den cylindriska konfekt kallade marshmallows, men marshmallows har stabilisatorn gelatinet till att hålla formen.

Varje stil jordnötssmör såsom krispigt eller släta kan användas för att göra en spridning jordnötssmör. Krispigt sorter av jordnötssmör har hackade jordnötter tillkommer, smidig typer av jordnötssmör inte. Medan kaka glasyr anses inte vara den samma som en jordnötssmör spridning, en jordnötssmör glasyr av kakor eller cookies kan enkelt förberedas genom florsocker och vanilj med jordnötssmör medan gallring blandningen med grädde eller mjölk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.