Vad är Organic Sugar Cane?

Sockerrör ger långa käppar och används för att skapa många olika typer av socker. Den primära skillnaden när denna anläggning är märkt ekologiskt är att det odlas utan bekämpningsmedel, eller med endast ekologiskt godtagbart bekämpningsmedel och utan användning av konstgödsel. Det kan vara möjligt att hitta några käppar i butikerna, särskilt i områden där den ekologiska sockerrör odlas. Det är mer sannolikt att sockerrör som kommer att användas för att skapa olika former av socker.

Begreppet ekologisk fortsätter att ha olika definitioner beroende på om sockret säljs och märkt. Olika standarder finns för att definiera vad som utgör ekologisk odling. Det skulle säkert vara så att en organisk sockerrör eller socker tillverkad av den skulle innehålla mycket mindre bekämpningsmedel. Sockerrör är allmänt känd för att kräva höga halter av bekämpningsmedel för tillväxt i traditionella odlingsmetoder, så en viss förlust av grödor är säkerställd vid användning av biologiska metoder. Detta motsvarar lägre sockerproduktionen och högre priser. är inte allt ekologiskt socker som med ekologisk sockerrör. Vissa kan göras med sockerbetor för, eller vara en blandning av socker som gjorts med betor och sockerrör. Eftersom sockerrör kan vara att föredra, särskilt för saker som bord socker, är ekologiskt socker från sockerrör blir allt populärare, men det är fortfarande en mycket liten marknad, och återspeglar sällsynthet. Kunderna kan också vara intresserad av att se till att sockret kommer från rättvisemärkta odlare, som en garanti för bättre löner till arbetare och bättre behandling av dem. Detta minskar mängden tillgängligt sockerrör som tillfredsställer båda standarderna, i synnerhet om det kommer från ett mindre utvecklat land. En annan sak att notera är att ekologiska socker tillverkad av ekologisk sockerrör är oftast vita, eftersom det inte behandlas i samma grad som är vitt socker. Det har vissa kvarvarande melass och kan ha en ljusbrun färg. Andra minimalt bearbetade former av socker tillverkad av ekologisk sockerrör, liksom råsocker, påverkas mindre eftersom bearbetningen sker på ett mer naturligt sätt. Vitt bord socker är skillnad råsocker i de flesta avseenden och kräver en högre grad av processer och kemiska ansökan. Men människor kan hitta strösocker tillverkade i ekologisk sockerrör.

Det är möjligt att hitta ekologiskt socker i olika former. Det finns de typer liknar bord socker, socker som finns i vissa lager butiker. Specialbutiker och naturliga livsmedel butiker är också bra ställen att leta efter olika typer av organiskt sötningsmedel. Folk kanske vill söka på nätet också, där det finns många typer finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.