Vad är Muscadine vindruvor?

Muscadine druvor, Vitis rotundifolia är hjärtlig, okänslighet frukt hemma i sydöstra USA. Skillnad Concords och andra traditionella druvor växer muscadines inte i stora klasar. Kluster kan ha så få som tre druvor, och druvorna mognar och skördas individuellt. Tidiga upptäcktsresande inspelade finna ett överflöd av Muscadine druvor, där frukten populär Native Americans. Odling av muscadines för vinframställning började så tidigt som det sextonde århundradet. I naturen kan muscadines växa upp till 100 meter (30,48 meter) i längd. De har tung vinstockar och ytliga rötter, och växer bäst i sandig, väldränerad jord. Plantorna trivs i varma, fuktiga klimat och behöver mycket sol. Bladen är runda och glansiga, och kan så mycket som fem inches i diameter. The Vines kan allvarligt skadas om temperaturen sjunker under noll grader Fahrenheit (-18 grader Celsius), och ansträngningar att transplantera dem till andra klimat har varit mest framgångsrika. p

Muscadine druvor är också känt som södra Fox druvor eller Scuppernong, som egentligen namn för vissa sorter av Muscadine. Det finns nu över 300 odlade sorter, i gult, brons, mörkt lila och även svart. Deras sockerhalt kan variera från 15% till 25%, beroende på sort.

De flesta Muscadine vinstockar diocious, vilket innebär att de har antingen manlig eller kvinnlig blommor. För bästa resultat bör båda könen planteras ganska nära proximately varandra stöd i pollinering. Vissa self-bördiga sorterna har utvecklats som producerar blommor med både manliga och kvinnliga rollerna. För bästa produktionsresultat, dock bör dessa varvas med kvinnliga vinstockar. Det är bäst att plantera muscidine druvor längs ett staket eller spaljé i öppna områden med fullt solljus. Vinstockar bör planteras från 10 till 20 meter ifrån varandra (ca 3 till 6 meter), med minst 8 fot (2,4 meter) mellan raderna. Även om de kräver en hel del vatten under de första åren, äldre vinstockar är ganska motståndskraftig mot torka, så länge den torra perioden inte längre än två månader. The Vines kräver årlig beskärning för att maximera produktion av frukt och sund tillväxt. Vinstockar börjar producera en skörd inom tre till fem år.

Plantorna är naturligt resistenta mot många av de insekter och sjukdomar som pest kluster druvor. Den japanska skalbaggen är en av de största insekt hot. Muscadine druvor kan också vara känsliga för mögel och olika former av rot och blad röta. Periodisk behandling med spray svampmedel och insektsmedel ger gott skydd. är Muscadine druvor som äts färska, liksom för att göra en mängd olika produkter, inklusive ett brett urval av viner. Socker tillsätts vid vinframställning av vissa sorter att producera en söt, musky dessert drink. Bronset Scuppernong druvor som används för att göra ett torrt, rött bordsvin. En fördel Muscadine viner har över andra röda viner är betydligt högre antioxidant nivåer.

Tilläggsupplysningar produkter inkluderar saft, sylt, gelé, dekorationer öken och sirap. Vissa företag utökar sina produktsortiment genom att erbjuda kosttillskott och pulver gjort av Muscadine druvor. Medan frukten är regional, har Internet expanderat kraftigt på marknaden för dessa produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.