Vad är Knockwurst korv?

Knockwurst korv är ett typiskt kort och tjock korv med zesty krydda med en stor mängd färsk vitlök. Det påstods vara en favorit av Habsburg, och det fortsätter att vara populärt i Tyskland och i många andra delar av världen idag. Traditionellt är det äts för hand, och det är ett gemensamt erbjudande till gatustånd och mässor, tillsammans med ett sortiment av kryddor. Knockwurst kan också köpas på marknader och slakterier för hem beredning. Den "knacka" i knockwurst härstammar från Medelhögtyska knacken , för att "knäcka" en hänvisning till den sprakande att denna korv gör när det är biten in. Wurst betyder "korv" på tyska, så tekniskt sett knockwurst korv "betyder" korv spricka korv. "Dessa korv är utformade för att arbeta som plockmat, med tjocka höljen som inte tillåter ingredienser för att fly, och en kort, fet design som gör dem lätta att hantera. är både nötkött och griskött används för att producera knockwurst korv och kött specialmaterial som kalv får användas i Gourmet versioner. Förutom färsk vitlök, får korven är kryddad med paprika och andra ingredienser för att göra det eldiga i smak. Maten finns i både sött och lättrökt versioner, somliga föredrar knockwurst rökt korv, eftersom det kan ha en mer komplex smak.

Traditionellt tyskt tillbehör för knockwurst korv omfatta surkål, potatis eller bröd. Spicy senap kan också läggas till, och i vissa regioner knockwurst korv serveras i rullar. Särskilt i USA, är knockwurst populär på rullar eller bullar, och det äts som en korv med senap och majonnäs, och ibland en antydan till smak eller surkål och, beroende på region.

Det finns flera sätt att förbereda knockwurst. Det är ofta grillas på en Rotisserie i gatan står, eftersom Rotisserie värmer korven genom långsamt för att säkerställa att den är genomkokt utan att torka ut. Det kan också värmas i en kastrull, punktering korven med en gaffel för att hindra den från att explodera, och använd en tjock gjutjärnspanna med torr värme. Knockwurst korv kan även tillagas på grillen, eller hackade upp för användning i en mängd olika recept. I vissa regioner, kanske du kan hitta knockwurst blanda för recept som kräver små bitar av knockwurst, bespara dig besväret att hugga upp en korv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.