Vad är Impingement Frysning?

Processen för impingement frysning är den vanliga metoden för kylning och frysning livsmedel som förväntas genomgå ytterligare bearbetning innan de säljs. Detta gäller särskilt för nötkött och fjäderfä som kommer att användas för att skapa middag förrätter genom att använda kött som en ingrediens i receptet. Här följer lite information om arbetet med impingement frysning, och hur processen går att hålla maten fräsch och hälsosam. Den grundläggande tanken bakom impingement frysningen är att använda kraften i luften för att försiktigt sval och så småningom frysa styckningsdelar av kött som kommer att få ytterligare matlagning som en del av en färdig produkt. Hög hastighet luftstrålarna används för att sänka temperaturen på det yttre lagret av köttet, sedan långsamt frysa hela cut. Detta gör att kött förbli näringsrikt under perioden mellan frysning och den faktiska användningen som en del av olika typer av frysta livsmedel. The Jets riktar sig både toppen och botten av styckningsdel, vilket möjliggör en jämn och enhetlig process för frysning. Detta kallas att skapa en termisk barriär runt det kött som effektivt lås i konsistens, smak och smak.

Impingement frysning används ofta med kött som planeras att användas i fryst gryta recept, som en del av lagad middagar och förkokt livsmedel, såsom misshandlade kycklingbröst och band. Nötkött som används vid framställning av fryst kött bröd och förrätter som innehåller en blandning av kött och pasta är också ofta utarbetats med hjälp av impingement frysning. Resultatet är en produkt som har en längre hållbarhet i snabbköpet liksom i hemmet frysen.

Använda impingement Frysning är ett av de medel som används för att skapa kvalitet livsmedel som liknar nygjord hem recept. Eftersom processen hjälper till att bibehålla smak och utseende av massproducerade fryst förrätter på marknaden idag, kostnad och kvalitet är ofta positivt jämfört med att skapa måltider från grunden. Som en tid sparare som fortfarande gör det möjligt att konsumtion av hälsosam mat, hjälper impingement frysning för att göra det möjligt för även upptagna människor att njuta av en näringsriktig måltid utan att spendera mycket tid i köket. Ur ekonomin tillåter impingement frysning konsumenterna också möjlighet att njuta av måltider som kan kosta mindre än att köpa alla de enskilda komponenterna var för sig och kombinera dem till en måltid hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.