Vad är Grocery Game?

livsmedelshandeln Game ™ är en metod utformas och marknadsförs av Teri Gault, en entusiastisk kupong Clipper och Shopper. Ett proffs på kupong shopping, började Gault sammanställa listor med butiksförsäljning och hjälpte hennes familj och vänner spara massor av pengar som använder tillverkarens kuponger klippta ur tidningen, som används i samband med butiks-rabatter och kuponger. Dag, "online-listan av avtal, kallas Teri's List ®" kan användas för butiker i alla 50 stater, och finns nu i Storbritannien och Frankrike!

För dig som älskar att använda kuponger och få bra erbjudanden på shopping, är livsmedelsaffär Game ™ ett bra ställe att lägga som hobby att använda, och spara tid. Före livsmedelsaffär Game ™, tillbringade många kvinnor timmar klipp kuponger i tidningen, och varje vecka cirkulär livsmedelsbutiker. Du var tvungen att organisera och prioritera travar av kuponger efter typ och utgångsdatum. Det betydde mycket tid att skjuta en vagn ner livsmedelsbutik gångarna för att hitta både publicerat och opublicerat handlar-som du måste upprepa på flera butiker för att få de bästa erbjudandena.

livsmedelshandeln Game ™ tar RÄNNANDE och gissningsleken från kuponger. En prenumeration, som normalt kostar $ 10 US dollar (USD) i åtta veckor, kommer att ge dig en lista för en butik i ditt område. I den hittar du erbjudanden som du kan använda tillsammans med kuponger i ditt lokala tidningar. Livsmedelshandeln Game ™ databaser låt kuponger från tillverkare, samt försäljning hos din lokala livsmedelsbutiker.

Teri's List ® ger dig en lista av butiken, tillsammans med giltigt datum för erbjudanden. Varje enskild punkt listas, tillsammans med det ursprungliga priset, försäljningspriset, tillverkarens kupongen (s) att använda all tillgänglig lagra kuponger och det slutliga priset. Du kan sortera listan efter vad du behöver /vill köpa. Poster som anges i grönt är gratis med hjälp av dina kuponger och blå objekt för lagring. lagring är ett inslag i livsmedelsaffär Game ™, som du köper flera objekt som kan få köpa en (eller två), få en gratis med köp status, vilket leder till statister. Efter flera månader av livsmedelsaffär Game ™ har du ett lager av förnödenheter såsom toalettpapper, gröna bönor, deodorant

Tjänsten ger kuponger på nätet, eller ett sätt att dela kuponger med andra Livsmedelsbutik Game ™ "spelare. "Online Forum ger råd och stöd för nykomlingar i spelet, samt ett sätt att dela med kuponger och berättelser om framgångar, prover, tips om hur du använder och organisera dina förråd samt dina kuponger.

livsmedelshandeln Game ™ svartabörshajar en genomsnittlig vecka besparingar på 67% för spelare på deras Grocery räkningar. Trots framgångarna är det inte för alla-man måste vara organiserad, och stanna på rätt spår med din kupong klippning och organisation. Du måste också vara beredd att spendera tid på att få till den utsedda livsmedelsbutiker, hitta i listan försäljning poster, och har en plats att förvara dina lagrade varor. Även om du måste stanna motiverade och var på väg till livsmedelsaffär Game ™ för att vara effektiva, tycks det finansiella payoffen kunna garanteras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.