Vad är Fällbara husgeråd?

Som en platssparande åtgärd, inget kan slå användning av hopfällbara redskap. Vanligtvis gjord av hårdplast eller metallnät, hopfällbar redskap vänd ner betydligt mindre dimensioner än sina "fasta" motsvarigheter. Resultatet är att uppfällbar redskap är ett utmärkt sätt att skapa ordning i ett stökigt kök låda eller skåp. De bidrar också till att skapa utrymme för ett bredare urval av användbara köksprylar, utan att ladda ner lagerutrymmen. Här är några exempel på praktiska hopfällbara redskap som ska finnas i varje kök.

En av de enskilt mest populära hopfällbara redskap är hopfällbara durkslag. Från kroppen som fälls ihop till ett litet utrymme till hopfällbara ben som stöder durkslag när de är öppna och i bruk, är detta gynnade hopfällbar Utensil en som kommer att göra all skillnad i världen. Istället för att ta upp plats i ett skåp eller skåp, kan det fällbara durkslag glida lätt in i ett kök låda när den inte används. Liksom de flesta colanders finns både plast och lätta versioner metall för hopfällbara sorten, med plast som kommer i en rad inredaren färger.

Ett annat exempel på populära fällbara redskap är hopfällbara tratten. Finns i flera storlekar, dessa kanaler använder samma princip som ett periskop, med delar av tratten förlängning och kollapsa in i varandra. Precis som med durkslag, de komprimerade kanalen kommer att komprimeras till en bråkdel av sin utökade storlek, vilket gör det mycket lätt att förvara enheten i ett kök låda. de komprimerade sil eller sil fungerar på samma sätt som durkslag, eftersom avsnitten vika in på en annan, sedan fälla ut och låsa i nedfällt. Det är lätt att sålla oljor, mjöl och andra baka behöver grundlig den hopfällbara sil, så fånga oönskade partiklar och separerar dem från matlagning ingrediens tar ingen tid alls. Den fällbara sil är också ett bra sätt att skilja ägg snabbt och enkelt. Lite tvål och vatten är allt som behövs för att rengöra dessa hand hopfällbara redskap och få dem redo för mer användning.

Ytterligare typer av hopfällbara redskap finns på marknaden idag. Till exempel finns det en hopfällbar dosmått. För närvarande är det lätt att hitta både en kopp och två sorter kopp det fällbara typer. Ett annat alternativ är fällbara hand visp, som har ett fällbart handtag och blad att vika platt för lagring. På samma sätt, falsning tång också håller på att få ett visst erkännande i dag. Precis som med visp, hanterar av tången gånger över och de åtgärder slutet av tången luckan platt mot handtagen. Medan tång och vispar är gjorda för både kök och camping användning verkar de tacka för mycket av sin popularitet för sin användarvänlighet för vildmarkscamping expeditioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.