I matlagning, vad är en Mudderverk?

En matlagning teknik flesta människor så småningom lära sig är att muddra mat (vanligtvis kött bitar) i mjöl strax innan stekning dem. Mjöl mudderverk kan göra denna verksamhet lite enklare och mindre rörigt.

Mudderverket är en stor shaker. Det ser ut som en ost aluminium shaker i en pizzeria. Mudderverket har stora hål i toppen, och kan ha en välvd eller platt topp. Det kan ha ett handtag eller inte. Ett mudderverk kan en kock att strö mjöl på en bit kött, ovanpå degen, eller om någonting som behöver en beläggning av mjöl.

Muddring kött bidrar till att hålla det fuktigt under stekning. Krydda kan också läggas till muddringen mjöl, som sedan överför till köttet, liksom. Med hjälp av en bogserbåt medel kocken inte har att hantera kött lika mycket som översätts till en lägre risk att drabbas av livsmedelsburna sjukdomar och leder till en högre nivå på livsmedelssäkerheten.

Denna ökning av livsmedelssäkerheten syns speciellt när kocken gör något liknande steka kyckling. Många kockar doppa kycklingbitar i ägg och /eller mjölk, och det finns en bra möjlighet för korskontaminering med mjölblandningen. Ett mudderverk tar hand om denna möjlighet genom att inte ha hela partiet mjöl kontakta kyckling. Om en tyngre mjöl beläggning önskas, skakar kocken bara mer mjöl av mudderverket. Använda ett är ett mycket säkrare sätt att förbereda rått kött för matlagning.

Varje form av shaker med stora hål kan användas som ett mudderverk. Ju större hål, naturligtvis, att ju mer mjöl kommer att skakas om i livsmedlet. Ost Shakers finns överallt, för under $ 10 US Dollars. En Utensil kallas faktiskt ett mudderverk är vanligen tillverkade av aluminium och kommer detaljhandeln för $ 15 till 30 dollar. Mudderverken säljs i butiker kök utbud och online, ofta från företag i Förenade kungariket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.