Hur kan jag Dämpa Brown Sugar?

Brunt socker är en blandning av raffinerat vitt socker och melass. Om inte förvaras på rätt sätt, kommer fukten i melass avdunsta, vilket resulterar i en hård knöl oanvändbara. Förvaring farinsocker i en lufttät, är sluten behållare avgörande för att förhindra att detta händer. När härdad, det finns en mängd olika metoder för att mjuka brunt socker. Om stelnade sockret måste användas omedelbart, kan det sättas i en täckt container och placeras i mikron tillsammans med ett oskyddat skål med vatten. Mikrovågsugn både härdad socker och vatten i 30 sekunder i taget tills sockret mjuknar. Var försiktig med denna metod, och någon annan metod, som använder värme för att vara noga med att inte smälta sockret. En annan teknik för att mjukna brunt socker som används direkt, är att placera ett halvt ark fuktigt hushållspapper ovanpå en låda av härdat brunt socker. Sätt lådan och blöt pappershandduk i en förseglad plastpåse och värm i mikrovågsugn i ca 15 till 20 sekunder tills sockret är mjuk. Härdad bitar av brunt socker kan också hackade upp i en mixer eller matberedare för omedelbar användning. Om inte omedelbart behövs, kan du lindra farinsocker genom att flytta det till en lufttät behållare med en bit bröd. Fukten från brödet kommer att absorberas av socker, återlämna den till en fungerande skick inom 24 timmar. Denna metod fungerar även med Apples skivor, eller ett apelsinskal. Förvaring farinsocker i en behållare med ett äpple skiva eller en bit bröd kommer att se till att den inte hårdnar över tiden.

Soaking en skärvan av keramik i vatten under minst 15 minuter och med den i en lufttät behållare kommer att mjukna farinsocker som har härdats, samt bidra till att förhindra socker från stelnar över tiden. Lera skivor kan köpas för detta ändamål också. Kommersiellt konstruerade lera bitar finns för denna användning i en rad olika siffror inklusive leende ansikten och Teddy former björnen.

Särskilda lera behållarna avsedda att hålla farinsocker mjuka och följsamma finns att köpa. Använda dessa typer av förpackningar bör undanröja behovet att mjuka brunt socker. Förvaring farinsocker i en lufttät behållare i frysen kan också hindra den från att härda. Socker som lagras på detta sätt kommer att kräva cirka 15 minuter att tina upp innan den kan användas. Frysning och kylning kommer inte mjukna farinsocker som redan har härdat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.