Hur gör jag Popcorn Balls?

Populära runt jul och andra vintertid helgdagar, popcorn bollar är en härlig behandling som kan avnjutas som helst på året. Det är möjligt att använda popcorn utarbetats av nästan vilken metod, och kräver inget mer än några enkla ingredienser och ungefär en halv timmes tid. Det finns ett antal popcorn boll recept finns, många av dem att lägga till olika typer av godis i smeten. Att komma igång, här är ett grundrecept som du kan prova.

För grundreceptet, behöver du en halv kopp (120 ml) unpopped popcorn och en kvarts kopp (60 ml) av någon typ av matolja. Om du föredrar att inte använda olja-poppade popcorn, det finns alltid möjlighet att använda luft-poppade popcorn. För att spara tid kan du också köpa någon typ av mikrovågor popcorn eller en påse film-stil popcorn ska användas för popcorn bollar. att skapa grundläggande beläggning, kombinera en halv kopp (120 ml) av mörka majssirap, en halv kopp (120 ml) strösocker och en halv tesked (2,5 ml) salt. Tänk på att blandningen blir lite tjock medan blandning, men det kommer tunn när den tillämpas på popcornen. När beläggningen är beredd att placera stoppade majs till en fyra stop (3,8 liter) vattenkokare på medelvärme. Gradvis uppståndelse i beläggning, som tar hand till enhetligt kappa varje stoppade kärnor. Fortsätt att röra om i blandningen tills sockret har löst sig och beläggningen har lämnat ett tunt lager över alla popcorn i kitteln.

Ta bort belagda popcorn från värmen. Hjälp av händerna, scoop i en liten mängd av blandningen och börja forma popcornen bollar. Samtidigt som du vill att de ska likna dimensioner genomsnittliga baseball, oroa dig inte om de inte är helt rund. Fortsätt processen tills du har bildat ett sammanlagt tolv popcorn bollar. Lägg dem på en bit vax papper och låt dem svalna till rumstemperatur. Ett praktiskt tips är att använda en liten mängd margarin eller smör för att bestryka händerna innan du börjar bilda popcornen bollar. Det gör det lättare att hantera den klibbiga blandningen och inte påverkar smak eller konsistens i den färdiga produkten på något sätt.

Efter popcornen bollar har svalnat, kan du börja att slå in dem i plastfolie eller arrangera dem på ett serveringsfat för en dessertbordet. Det är inte ovanligt för människor att svepa popcorn bollar i färgad plastfolie, vidmakthålla en wrap med någon typ av färgglada band. Detta är ett vanligt tillvägagångssätt när planen är att använda godis som prydnader på ett träd eller som del av en presentkorg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.