Hur är grodlår Beredda?

Ibland tjänstgjorde som hors d'oeuvres, förrätt och till och med en förrätt, att grodlår är relativt lätta fransk mat förbereda. Medan populär beskrivning av smaken att smaka precis som kyckling är inte riktigt sant, grodlår har en bra smak som kan förstärkas med flera olika preparat metoder. Här är några exempel på hur man bereder grodlår snabbt och enkelt.

Det är sant att den enda ätliga delen av grodan råkar vara på benen. Lyckligtvis är det inte nödvändigt att gå ut och fånga din egen grodor och bearbeta dem för matlagning. Många exklusiva livsmedelsmarknaden och liknande försäljningsställen kommer att erbjuda grodlår som redan har sanerats och är klara för användning. Allt du behöver göra är att bestämma hur du vill använda dem. En populär metod från det franska köket är att sautera grodlåren i en blandning av olivolja och dina favorit kryddor. Du kan välja att gå varm med kryddorna, med cayenne och andra röd paprika. Annars kan du välja att gå med något lättare, såsom färsk persilja, rosmarin, eller dill ogräs. Sautering grodlåren bidrar till att hålla köttet anbud, men tillägger samtidigt kryddorna i ditt val kommer bidra till att förbättra den naturliga smak samtidigt som man lägger till lite intresse för smak. En annan populär metod är att smeten och stek grodlår. Tvätta grodlåren rulla sedan dem i mjöl som har infunderas med salt och peppar. Doppa mjölat benen i ett ägg smet, sedan placera dem i het olja. Köttet på Grodlåren ska laga precis som kyckling kockar vid stekning, och krispig beläggning på utsidan kommer att lägga till en högre nivå av både visuella intresse och smak på benen. Många skaldjursrestauranger kommer att tjäna stekta grodlår tillsammans med stekta räkor, krabba och filéer fisk.

En tredje strategi är att steka den grodlår, med i stort sett samma metoder som används med en fisk filet. Värm ugnen till önskad temperatur. På en grund pan, placera en bit aluminiumfolie stora nog att rymma den grodlår. Lägg grodlåren ute på folien, lägg skivad citron, citronsaft, het sås och kryddor som du valt. Vik aluminiumfolie över och sigill, gör en ficka för grodlår. Skjut pannan i ugnen och ställ in timern. Slutresultatet kommer att vara välsmakande och anbud grodlår som har så tilltalande presentation som de gör smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.