Finns det verkligen Fluorid i Te?

Det är verkligen fluor i te med grönt te som har det högsta fluor belopp, som en allmän regel. Förekomsten av fluor i te orsakas av tendensen att te växter att bioackumuleras, vilket innebär att de upptag ett brett urval av material från omgivningen, och sedan lagra dessa material. I områden där det finns mycket fluor föroreningar, te växter samlas fluorid, och när bladen på dessa växter är bryggt, kommer de att släppa löslig fluor inuti. När te bryggs med fluoriderat vatten, givetvis mängden av lösta fluorid ökar ännu mer. har flera studier genomförts om fluor i te, med de flesta studier drar slutsatsen att den mängd fluor i te är på uppgång grund av ökade föroreningar från industrin, som förorenar luft, vatten och mark. Ju äldre en te växt är, desto mer fluorid det tenderar att hopa med yngre, mer anbud te anläggningar som innehåller mindre fluor bara för att de har haft mindre tid att bygga upp det. I vissa fall kan fyra koppar te innehåller en tredjedel av det rekommenderade dagliga intaget fluorid innan redovisning av andra källor för fluor, som vatten och tandvårdsprodukter.

Fluor är ett kemiskt ämne som har visat sig vara fördelaktigt att förebygga karies. I den 20: e talet började ett flertal grupper fluoridating deras vatten och rekommenderar den terapeutiska användningen av fluor för att förebygga karies, och en allmän minskning av karies har konstaterats i områden med konsekvent fluor, speciellt hos personer som tar hand om sina tänder. Fluor är också skapas som en biprodukt i många industriella processer, som förklarar hur man kommer in te växter.

Överdriven konsumtion av fluor kan orsaka ett villkor kallas fluoros, vilket gör att ben och tänder att bli missfärgade och sprött . Vissa studier tyder också på att höga halter av fluor konsumtion också kan höja risken för vissa cancerformer, gör fluor i te en viktig fråga för människor som vill se upp för deras hälsa, speciellt eftersom te som grönt te är ofta rekommenderas för att förebygga cancer.

Hur mycket fluor i te, för närvarande, är bara en stor fråga som berör personer som dricker en stor del koncentrerad te varje dag, eller människor som bor i områden med kraftigt fluoriderat vatten. Flera fall av fluoros har kopplats samman med hög tekonsumtion i Asien, där vissa vatten är naturligtvis fluoriderat grund av den upplösta mineraler som det innehåller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.