Vilka är de olika typerna av krabba?

flera olika typer av krabba äts över hela världen, från den populära hästen krabba i Asien till de saftiga, söta Dungeness krabba hittades i nordvästra USA. Krabbkött kan ge viktiga vitaminer och mineraler för konsumenten, och det är allmänt tros vara en frisk Förutom människans kost. För folk som bryr sig om fett i sin kost är krabbkött faktiskt extremt låg fetthalt, så länge det inte är ihopkopplad med rika smör och såser grädde. Beroende på var du bor, kan du kanske få ett urval av olika typer av krabba, eller så kan begränsas till endast en eller två sorter som tål sjöfarten processen.

östkusten i USA har ett rikligt antal olika typer av krabba. I Maine och delar av Kanada, Diners kan hitta den så kallade peekytoe eller havsvikar krabba, medan den blå eller softshell krabba gynnar många delar av ostkusten, särskilt Maryland. Längre söderut, konsumenter beundrar ofta stora armar sten krabba, en art som är rikligt förekommande i Florida. Sten krabbor fångas så att fiskarna kan ta av klorna och sedan släppts, klorna är en sån bra källa av kött att denna praxis är lönsamt, och krabba regrows sin arm efter att det har brustit. Den populära Cancer pagarus finns i Nordatlanten och delar av Medelhavet. Det är så allestädes närvarande födokälla att vissa människor helt enkelt kalla det "krabba" eller "krabbtaska. " Både norra Stilla havet och Nordatlanten värd rikliga mängder snö krabbor, även kallad spindel krabbor, opilio crabs, rock crabs, eller drottning krabbor . De ovannämnda Dungeness är ett gemensamt erbjudande längs America West Cost under brinnande vintersäsongen, då det är en av de mest värderade av de olika typerna av krabba, och det finns även i Kanada. I Asien, folk tycker om att äta lera eller mangrovekrabba, en art som lever i mangroveträsk i Asien och i delar av Australien. Annat kommersiellt värdefulla krabba i Asien är den japanska blå eller häst krabba, en av de skördade mest krabba arter i världen. Längre västerut människor konsumerar blomma krabba, som finns i Medelhavet och Indiska oceanen, och i delar av Afrika. Denna art har en naturligt söta, smakrika köttet som vissa människor tycker är ganska rolig.

kan dessa olika typer av krabba kokas på många olika sätt, men de flesta föredrar att koka eller ånga deras krabba. Köttet kan ätas vanligt instoppad i vårrullar, utspridda på sallader, eller användas på andra kreativa sätt. Om du kan få ett naturligt söta arter som blommar krabba, gå ljus på kryddningen att låta naturlig smak av krabba gå igenom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.