Vad är personliga Vattenmelon?

Personliga vattenmeloner är mindre versioner av de klassiska mogen frukt, vanligtvis toppning ut till mer än fem pounds (2,2 kg). Det är speciellt uppfödda vattenmeloner är sötare än andra sorter vattenmelon, och även har ett tunnare skal, mer av den totala vikten av personlig vattenmeloner ätbara. Frön för personliga vattenmeloner är tillgängliga från många företag frö leverera till dem som vill växa dem, och många dagligvaruhandeln bära dem, förutom andra meloner, för dem som bara vill äta dem.

Liksom andra vattenmeloner, är personliga vattenmeloner formellt kallas Cirtrullus lanatus . De flesta sorter av personlig vattenmelon har rött kött och är avsedda att kärnfria, även om de kan innehålla små ätliga frön som är mjukare än den typiska svarta kärnor vattenmelon. Ibland, naturligtvis, kommer personuppgifter vattenmeloner innehålla oätliga frön, så var försiktig när du äter dem. Fördelen med personliga vattenmeloner över andra vattenmelon sorterna är små, vilket gör dem enkla att förvara i de flesta kylskåp. När du väljer personlig vattenmeloner i butiken, leta efter rikt randig mörkgröna exemplar som är tyngre än de ser och gör en dov duns när det knackade försiktigt. Hanterar personuppgifter vattenmeloner med omsorg så att de inte blåmärken, kyl dem för inte mindre än en vecka innan du äter dem. Även om en personlig vattenmelon kan ätas i ett sammanträde med en beslutsam melon älskare eller en medelstor hushåll, kan rester även förpackade i plast eller lagras i en stor behållare som förslutits från torkning luften i kylen.

Om du bor i USZA zon sju och varmare, kan du bli personlig vattenmeloner i din trädgård, så länge du har en solig plats med god luftcirkulation som i lä. Bygg upp jorden med kompost, och se till att den är neutral till alkalisk före plantering plantor. Plantor kan köpas i trädgården butiker, eller så kan du köpa frön och starta dem i ett växthus. Se till att anläggningen i minst två veckor efter sista frost, och blanda kompost och benmjöl med jorden som du planterar, att ge näring åt den personliga vattenmeloner medan de växer. Mulch att hålla fukt och hålla den personliga vattenmeloner vattenrikt, men inte blöt. Räknar med att börja skörda i mitten av sommaren, och njuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.