Vad är partihandel Gourmet Kaffe?

partihandel gourmet kaffe hänvisar till kaffe som säljs av en distributör till en återförsäljare, merchandiser, eller annan yrkesmässig verksamhet outfit. Denna typ av kaffe säljs endast i stora kvantiteter, och det är ofta säljs till ett lägre pris. Medan begreppet "grossist" har en universell innebörd, termen "gourmet kaffe" inte. Distinktionen mellan gourmet kaffe och icke-gourmetkaffe måste förstås innan någon form av inköp. I huvudsak finns det två grundläggande typer av kaffe. Dessa två typer är Arabica och Robusta. Robusta har en högre andel koffein än Arabica gör, men den har också en besk, lite bränd smak. Robusta är också betydligt billigare än Arabica, vilket är anledningen arabicakaffe kallas "gourmet" kaffe. Arabica har hälften så mycket koffein som Robusta gör och det har också en mjukare, rikare smak.

Robusta är oftast odlas i Afrika och Brasilien, medan Arabica växer naturligt i Etiopien och Jemen. Kaffe kännare världen tenderar att föredra Arabica att Robusta på grund av intensiv smak och arom av Arabica-bönor. Vid inköp av kaffe grossist, återförsäljare kan finna att Robusta bönor är billigare.

Återförsäljare som vill köpa grossistledet gourmet kaffe gör bäst att kontakta en kaffe leverantör direkt. Medan stora mat grossister säljer olika typer av kaffe, små producenter tenderar att erbjuda bättre grossist erbjudanden. Det är just därför de flesta återförsäljare erbjuder bara ett märke av kaffe i stället för tre eller fyra olika märken. Utöver prissättning, inköp partihandel gourmet kaffe direkt från en kaffe leverantör tillåter återförsäljare att förse kunderna med en mängd olika smaker special kaffe och blandningar.

De flesta kafferosterier producera olika kaffe smaker beroende på säsong. Smaker som krydda, Pumpkin Pie, och julen blandar yta under semesterperioden, medan ljusare blandningar kan vara tillgänglig under sommaren. Ofta, som köper grossist erbjuder gourmetkaffe exklusiva blandningar som konsumenterna inte kan köpa i butikerna. Denna typ av exklusivitet möjliggör en starkare relation mellan en detaljist och grossist.

När du söker efter en grossist gourmetkaffe distributör, se till att forskningen ett företag innan du beställer. Inte bara du vill köpa den bästa bönor för priset, men du kommer också vill vara säker på att en återförsäljare som du arbetar med är seriösa. Fråga om kvaliteten på kaffe som en återförsäljare säljer, referenser vinna affärer och alltid leta efter en distributör som säljer kvalitet arabicabönorna-dina kunder kommer att tacka dig!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.