Vad är några låg sockerhalt Fruits?

En produkt av naturen själv, sprängfyllda av viktiga vitaminer och näringsämnen, frukt spelar en viktig roll i sammansättningen av en hälsosam kost. Även frukt är rik på näringsämnen, många typer av frukt är också tät med kolhydrater och mycket socker. Hälsomedvetna människor är ofta förvånade över att frukt, trots att alla fysiska, faktiskt kan hindra en persons förmåga att upprätthålla en hälsosam vikt, och när det gäller personer med obalanser blodsocker som diabetes, vara till skada för regleringen av önskvärda blodsockernivån. Det finns dock många låg sockerhalt frukter att upprätthålla ett högt näringsvärde.

Äpplen . Förutom att vara låg sockerhalt, äpplen innehåller också C-vitamin, och är en utmärkt källa till pektin en löslig fiber som underlättar eliminering av gifter från kroppen, och stöd i hanteringen av kolesterolnivåerna.

Aprikoser . En utmärkt källa till vitamin A, aprikoser också C-vitamin och kalcium.

Berries . Björnbär, hallon, jordgubbar och blåbär är alla låg sockerhalt frukter. Som en bonus har björnbär och blåbär, i synnerhet erkänts som rika källor till antioxidanter som hjälper till att minska risken för vissa typer av cancer. Jämfört med andra typer av frukter, bär är också låga i kolhydrater per portion.

Grapefrukt . Den ljusa röda och rosa nyanser är gemensamma för denna frukt komma från lykopen, en kraftfull antioxidant. Som medlem av citrus familjen av frukt, grapefrukt packad med naturlig C-vitamin, en antioxidant som inte bara bidrar till att förebygga cancer, men stärka immunförsvaret mot infektioner och förkylningar.

Kiwi . Denna lilla gröna frukter, gemensamma för många en frukt fat, inte bara levererar C-vitamin, men det viktigt mineral kalium också. Actinidin, en typ av mag-enzym också bosatt i kiwifrukt, hjälpa våra kroppar effektivt utvinna näringsämnen från maten.

Nektariner . Söt och läcker, nektariner med låg sockerhalt och erbjuda en rejäl portion av C-vitamin Nektariner också betakaroten, en naturlig källa till A-vitamin som är bra för att bibehålla starka ben och god syn.

Peaches . Liknande nektariner, persikor erbjuda dubbel nytta av vitamin C och betakaroten. Peaches ger också små mängder av järn och kalium.

Päron . Saftiga, med en krämig konsistens och måttlig i sockerhalt, päron, såsom äpplen, innehåller den lösliga fibern pektin. Njuta av ett päron också ger ett med kalium, som nyligen visades att minska högt blodtryck.

Plommon . En mångsidig frukt som hade färska, bakad i bakverk, eller torkad i form av katrinplommon, plommon leverera både vitamin A och C. Nyligen har studier visat att plommon öka organ förmåga att absorbera järn, vilket är goda nyheter för människor som har brister i detta viktiga mineraler.

När innehåller frukt i sin diet, bör man vara medveten om det faktum att kolhydrater i frukt kommer också metabolisera som socker. Därför, om en frukt är rik på kolhydrater, bör en faktor detta vid fastställandet av optimala del storlek och typ av frukt lämplig för ens kost mål. Låg sockerhalt frukter inte nödvändigtvis inneburit att det är lågt i kolhydrater. Lyckligtvis, den typ av kolhydrater i frukt faller under kategorin av komplexa kolhydrater, härrör till stor del från naturliga fiber inneboende i kött och hud. Även frukten metabolisera kolhydrater som socker, tenderar de att göra det på ett mycket långsammare jämfört med den enkla kolhydrater som finns i många förädlade livsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.