Vad är några Low Carb Snacks?

De som är intresserade av att behålla en lowcarb, eller låga kolhydrater, diet kommer definitivt vara intresserad av att veta vad vissa lowcarb snacks är. Helst bör dessa snacks innehåller protein och fiber, samt några hälsosamma fetter, som innehåller mono-och fleromättat fett och omega-3 fettsyror.

Low Carb dieter uppmuntra begränsningar typer av livsmedel som står högt på kolhydrater. Flera av dessa dieter uppmuntra skära dessa livsmedel ut helt och hållet, medan andra fokuserar särskilt på livsmedel som har större mängder av stärkelse och socker. I allmänhet kommer Low Carb dieter skära ut livsmedel som innehåller socker, vitt mjöl, vitt ris, bröd och potatis. När du använder en låg kolhydrat diet, bör man bara ta emot mindre än hälften av sin energi från kolhydrater. Dessa livsmedel begränsningar gäller när de letar efter lowcarb tilltugg.

Några av de viktigaste delarna av lowcarb snacks är råa grönsaker och ägg. Dessa kan blandas och matchas med andra livsmedel, eller kan ätas på egen hand, till exempel, som i hårt koka ett ägg. Ägget kan också bearbetas vidare, exempelvis till en Deviled ägg. Ett annat exempel på att förbättra vanlig tilltugg skulle vara genom att kombinera selleri och jordnötssmör, varav den sistnämnda är en bra proteinkälla. Den råa grönsaker kan också serveras med några olika lågt kolhydratinnehåll doppar som spenat eller böna dopp. En annan uppsättning mat objekt som kan kombineras till stor lowcarb snacks finns ost, sockerfri yoghurt och frukt. Ett populärt exempel på detta skulle skära upp ett äpple och servera den med lite ost kuber. Den breda sorter av varje av dessa livsmedel kan leda till oändliga möjligheter. Ett bra konkret exempel på en typ av ost som kan kombineras till en mängd små tilltugg carb är ricottaost, vilket passar bra med många olika typer av frukter eller nötter. Nötter själva gör också en idealisk lowcarb mellanmål. En del av överklagandet av lowcarb tilltugg är att de innehåller ett brett utbud av mat även efter att begränsa så många andra. En annan populär objekt som kan användas i dem är något av en mängd kött. Nötkött och Turkiet är ryckig ett bra mellanmål för någon på en lowcarb diet, men köttet inte ens bli botade. Lunch kött kan kombineras med ost och grönsaker för att skapa enkla wraps som är låga i kolhydrater genom sallad som wrap.

När du väljer Low Carb tilltugg, är det viktigt att komma ihåg en dryck. Den idealiska drycker att gå med ett snabbt mellanmål är vatten, kolsyrat vatten, och någon av de stora sorter av kost drycker som finns idag. Low Carb snacks är ett hälsosamt alternativ till många ohälsosamma mellanmål, och kan göras i förväg för enkel bärbarhet och njutning när som helst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.