Vad är några Low Carb Efterrätter?

Vilka är några Low Carb desserter? Och var är den heliga Graal? Båda verkar vara omöjligt uppdrag. Men med noggrann planering kan en kock hantera några sötsaker som är hälsosamma och låg i kolhydrater, samt vara välsmakande.

lowcarb efterrätter börja med en kunskap om hur socker fungerar. Socker inte bara att lägga sötma. Den kan också fungera som en vätska, och tillägger textur till desserter. Så klippa ut socker kan eller inte kan fungera mycket bra i ett visst recept. En kock måste också komma ihåg en efterrätt kan fortfarande vara hög carb även om det är sockerfritt. Detta beror på andra ingredienser i receptet, t. ex. vitt mjöl, har så många gram kolhydrater per portion som socker. Så en kock måste ägna stor uppmärksamhet åt alla ingredienser i receptet, inte bara socker. En gängse missuppfattning är att frukt är acceptabelt hälsosam dessert, framför allt annat. När kolhydraterna diskuteras är dock frukt som carb-tung som socker. Kroppen behöver inte bearbeta sockret i frukt så snabbt, på grund av de medföljande fiber, men det kommer att behandlas och det kommer att påverka blodglukosnivån. För dem som följer en låg Carb diet på grund av hälsoskäl, såsom diabetes, det finns några "bra kolhydrater. " Mot kroppen, det är allt socker. En person har helt enkelt göra klokare val i olika typer av frukt, och i mängder.

Några bra lowcarb desserter inkluderar frukt-bara i mindre mängder. En parfait gjord av icke-mejeriprodukter vispad topping och bär är en god efterrätt. Plain eller sockerfri vanilj yoghurt kan användas i stället för piskade toppning, liksom.

Choklad kan även spela en roll i lowcarb efterrätter så länge det är semisweet och i måttliga mängder. Chocolate chips kan smältas med smör för att producera en sås bra för användning på sockerfri glass. Ett uns av semisweet chocolate chips har 19 gram kolhydrater. Emellertid har en matsked av såsen färre än 10 gram per portion. p

Cookies kan också användas för Low Carb desserter. Kombinera en kopp (226 gram) jordnötssmör, 3 /4 kopp (170 gram) sukralos, 1 ägg och 1 tesked vanilj. Rulla till bollar rum cookie blad, platta med en gaffel och grädda i ca 12 minuter vid 350 grader Celsius (177 grader Celsius). Låt svalna fem minuter och njut. Detta recept gör mellan 12 och 18 kakor, beroende på storlek.

Nyckeln till att göra goda lowcarb efterrätter är att uppmärksamma alla ingredienser, deras syfte i receptet och deras kolhydratinnehållet. Detta kommer att hjälpa en kock klokt substitution val. Även om efterrätten är inte så lågt i kolhydrater som kocken vill, så länge som dessert äts med måtta, kan det vara ett välkommet, tillfälliga tillskott till en låg-carb äter plan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.