Vad är några Low Carb Dinners?

Diet modenycker vax och avta, och detta har varit fallet med kolhydratfattig diet. Atkins, South Beach, The Zone och Sugar Busters har alla haft sin storhetstid. Men att äta en lägre carb kost ofta sunda matvanor och dem som vill äta på ett sunt sätt kan överväga en lägre-carb diet. En av bugaboos i bantningsmedel är Måltidsplanering. Vad, exakt, gör upp Low Carb middagar, till exempel? Low Carb middagar är ofta den viktigaste måltiden på dagen, så de kräver en viss uppmärksamhet. Det viktigaste ett fik borde veta är hur många gram kolhydrater han eller hon vill konsumera vid varje måltid. Detta stöd i Måltidsplanering. Eftersom protein och grönsaker har få eller inga kolhydrater, kommer lowcarb middagar featuring objekten mest hjälp.

Kocken ska helst planera lowcarb middagar som är 50 procent grönsaker, 25 procent protein och 25 procent kolhydrater. Det är, grönsaker (minus stärkelserika grönsaker) bör fylla upp halva tallrik. Många kockar lita på sallader av olika slag för att fylla upp tallriken och färska sallader med olika greener (utom isbergssallad) är hälsosam och näringsrik. Andra grönsaker att tänka på när man planerar lowcarb middagar gröna bönor, broccoli, blomkål, squash, aubergine och liknande. Vegetabiliska Medleys kan också vara populärt med familjen.

proteiner bör magert kött som fisk, kalkon, vitt kött kyckling och magert fläsk. Variation är livets krydda dock och kockar ska inte obarmhärtigt skära ut alla misstankar om rött kött från kosten. Med hamburgare två gånger per månad kommer inte att döda någon, speciellt om de är tillverkade av ett 90/10 förhållande mark runda. Kockar kan även tillfälligt ugn-yngel kyckling, eller panorera kotletter steka fläsk i nonstick pannor. Hänsynslösa diet anslutning föder missnöje och missnöje med en sundare livsstil. Barn tål en större mängd fett i sin kost, och verkligen behöver lite mer fett för sin fortfarande växande nervsystemet (nerver är 90 procent fett, förresten).

lowcarb middagar kan fortfarande innehålla små mängder av kolhydrater, om hela familjen tolererar dem väl. Brunt ris, potatis och pasta hela vete är alla bra källor till fiber och bättre-för-dig kolhydrater. Detta innebär spaghetti och lasagne är fortfarande på menyn. Low-carb pasta finns i de flesta livsmedelsaffärer, så makaroner och ost kan vara en ouppnåelig lyx också. Med små-carb pasta, kan kocken göra en trädgård-spaghetti stil sås till spaghetti eller lasagne. Ost är en låg-carb mat, så en ostsås kan läggas till vegetarianer att göra dem mer tilltalande för picky eaters. Ost, i själva verket gör många livsmedel smakar bättre.

Frukt är bra i små mängder, och får aldrig tas bort från kosten. En kock måste komma ihåg är dock att de flesta frukter söta nog utan att ge något socker eller annat sötningsmedel. Jordgubbar kan behöva en touch av sötningsmedel, men de flesta frukter stå väl på egen hand.

frukost till middag är alltid ett bra alternativ för Low Carb middagar. Kalkon bacon kan bytas ut om så önskas men återigen, äta bacon då och då är inte skadligt. Bacon, ägg och fullkorn toast göra en stor, lätt middag. Omelett, frittatas och pajer är också bra alternativ, och när en ersättning för kött, är bra för lakto-ovo vegetarianer, liksom.

lowcarb middagar är lättare att förbereda när kocken ihåg magert kött, grönsaker och nyckeltal Carb. Veganer och vegetarianer måste uppmärksamma carb räknas i objekt som tofu och tempeh, men kan arbeta kring dessa frågor. Grönsaker och magra proteiner, dock är nyckeln till framgångsrik Low Carb middagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.