Vad är några Hawaiian Foods?

Hawaiian livsmedel är några av de mest hälsosamma köket i de flesta kulturer. Det är främst fisk, frukt, taro och makadamianötter. När folket i Polynesien fast Hawaiiöarna, förde de sina lokala frukter och grönsaker med dem. Det tropiska klimatet tillät alla traditionella Hawaiian livsmedel att växa i överflöd.

Inom lokala fiskar alternativ, några av de mest populära är också den mest förekommande på öarna. Guldmakrill är en av de mest kända. Det är en delfin fisk, inte har med däggdjuret delfin. Opakapaka är en rosa snapper, är Uku en grå snapper och Ulaula är en röd snapper. Ono är från makrill familj och betyder "läcker". Den berömda Ahi är en vit tonfisk eller gul tonfisk. Hawaiian hummer är små, unika och synnerligen delikat.

Fruktträd ge ett viktigt bidrag till Hawaii mat och matlagning. Ananas finns i överflöd och exporteras över hela världen. På grund av deras hälsofördelar, en ny ekologisk, vit ananas utvecklades under 1980-talet. Detta ananas erbjuds samma fördelar som vanliga ananas men har mycket låg syra så att fler människor kan njuta av det.

papaya, mango, äpple bananer, kokosnötter, stjärna frukt och BRÖDFRUKTTRÄD är några av de frukter som odlas på öarna och i de flesta av de Hawaiian rätter. Macadamianötter, havsalger, sockerrör och frigående kyckling ön runt den gemensamma Hawaii livsmedel. En traditionell hawaiiansk luau inkluderar Hawaiian sötpotatis och poi, tillverkad av den ökända taro rot. Taro rot är en av de perfekta livsmedel från jorden. Det anses av många traditionella Hawaiians att bota många sjukdomar. Det är så frisk som gjordes även i en mäsk och ges till sjuka eller för tidigt födda barn. En luau är en samling av samhället för en gemensam måltid. Förbereder maten i en IMU , som är en underjordisk ugn. Dessa Imus har använts i århundraden i hela polynesiska öarna och Mikronesien som ett sätt att förbereda stora måltider för hela samhället. För en traditionell Hawaii Luau, är en ö kalua gris grävs ned i en IMU grop tillsammans med BRÖDFRUKTTRÄD, Hawaiian sötpotatis, taro rot, fisk och höns ön. Green material omger eldstaden för att möjliggöra ångande av livsmedlet. Denna process tar 6 till 8 timmar att slutföra. När vi betraktar Hawaiian livsmedel, kan vi inte bortse från den berömda Kona kaffe som hade som en delikatess i hela världen. Kauai, Lanai, Maui, Molokai och Oahu nu erbjuda lokala kaffe också. Dessutom lokala ö öl är nu tillgänglig från vart och ett av de största öarna. Alla har sin egen unika signatur på grund av mark och miljö varje ös. p

Många influenser har införts för att Hawaiian livsmedel eftersom Hawaii har blivit en stor turistort. Asiatiska influenser från Japan, Kina, Thailand, Korea och Indien är framträdande. Lokal chef Roy Yamaguchi skapat sin egen Eurasian matlagning med Hawaiian livsmedel. Sam Choy har infört många signatur nötkött, fisk och rätter fläsk, även integrera andra kulturer i sin traditionella Hawaiian livsmedel. Hans är känd på öarna för hans SPAM ™ och ägg frukost.

Många av de lokala kockar har behandlat olika smaklökar av turister från hela världen när de skapar sina egna specialiteter. Pupus, som aptitretare, har blivit mycket berömd på Hawaiiöarna. Krabba fyllda champinjoner med en delikat ost sås, sashimi, lax eller fisk Pate, toppad med gräddfil, Maui lök och kapris är några exempel. En av favoriterna för turister och lokalbor är lätt panko panerad fisk. Detta är en japansk vete eller ris som används för att skapa en delikat maträtt ö fisk. Panko såser används också som en mild, lätt fisksås.

Traditionella Hawaiian mat är en hälsosam balans när man bedömer den fuktiga, tropiska klimat av Hawaiiöarna. Öarna erbjuder en rad bra smak och konsistens. Variationerna är fullständiga så att alla kan hitta en favorit bland de lokala Hawaiian livsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.