Vad är makaroner och ost Loaf?

En makaroner och ost bröd kan betyda olika saker för olika människor. För vissa av makaroner och ost bröd är ett mycket enkelt sätt att förbereda standard makaroner och ost i en annorlunda och sliceable form. I dessa mest grundläggande recept, människor använder bara Mac och ost, placera den i en smord bröd pan och baka den. Tid för bakning tenderar att bero på storleken på brödet. Som bakar bröd, tenderar att stelna, så att den kan serveras i skivor.

För andra människor makaroner och ost bröd är en kombination av Meat Loaf och Mac och ost, även beredd hemma. En del av köttet är hackat oxkött, kalkon eller fläsk, blandat med traditionella smaksättare Meat Loaf, och därefter sätts samman med mac och ost, placeras i ett bröd pan och bakade. Detta kan vara ett bra sätt att stretcha lite kött, eftersom en större mängd Mac och ost kommer att göra minst hälften av brödet. Vissa människor kan inte kombinera ingredienser, utan istället baka mac och ost antingen under eller över ett lager av köttfärslimpa, så du har olika texturer i skivor. En annan typ av makaroner och ost bröd är en kommersiellt beredd typ, som görs av företag som Koegel's Meat Company ®. Detta liknar det makaroner och ost Meat Loaf beredd hemma, men används ofta som Deli kött, och kan användas för att göra smörgåsar. Koegel's, till exempel kombinerar nöt-och griskött, kryddor och Mac och ost, bildar tillsammans ingredienser till ett bröd och sedan röker den blandade ingredienserna.

Resultatet är delvis hård deli kött som kan användas för att göra smörgåsar. Denna typ av makaroner och ost bröd kan vara lite svårt att hitta. Koegel's ligger i Michigan till exempel, och du kan ha problem att hitta sina produkter på alla platser utom i de omkringliggande länderna och några butiker specialitet.

Deli versionen av makaroner och ost bröd, och i själva verket någon version är inte precis en kalori lätt. Beroende på mac och ost du använder, särskilt i de mer kommersiellt förädlade former, kan du förvänta dig hög enkla kolhydrater, relativt mycket fett, och ofta höga natrium. Om du vill prova ett enklare och mindre kalorier bröd, kan du ersätta grahamsmjöl pasta för vita, och använda låg fetthalt cheddar i stället för hög fetthalt, cheddar eller Amerikansk ost som bas ingredienser. Om du vill använda kött i din makaroner och ost bröd, anser låg fetthalt marken Turkiet som det minst feta val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.