Vad är lite smör Suppleanter?

Det finns många smör substitut som kan användas för en mängd av samma ändamål som smör. Smör substitut helt enkelt alternativa ingredienser som ofta tar plats i smör, särskilt i recept. Exempel på smör substitut omfatta margarin, vegetabilisk olja, äppelmos, och mutter olja.

Ofta beror de vegetabiliska och mutter alternativ olja är flytande, men det finns många olika vegetabiliska oljor fetter, spannmål sprider olja, och sprider frukt som kan användas som substitut smör på rostat bröd, muffins, kex och andra bröd . Ersätta smör i ett recept kan också uppnås med olika ingredienser. En av de främsta anledningarna folk försöker använda smör substitut på recept är att minska den totala fetthalten kalorier i den färdiga skålen. Med undantag för bakning, ersätta smör med låg fetthalt alternativ sällan påverkar resultatet av skålen när det gäller smak och konsistens. Vid användning av smör substitut såsom margarin i bakning, kan det vara nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt den andel av vegetabilisk olja innehåll. Vissa recept kräver en produkt som innehåller en hög andel av olja. Andra recept kan ange undvika smör substitut, men saltat och osaltat smör oftast utbytbara.

Fruktsmörgåspålägg göra utmärkt smör substitut i vissa bakning recept. De är ofta mycket lägre i fett och kan användas för att ersätta smör och olja. Dessa och andra typer av smör substitut kan köpas i bageri ön flesta livsmedelsbutiker återförsäljare. Ett diagram är ofta med i märkningen som definierar de belopp för att ersätta i recept.

Även smör substitut fortsätta att vara en populär produkt att sälja, särskilt för dem med strikt kost, en del människor föredrar att använda naturligt smör snarare än substitut i all sin matlagning och bakning. Motstridiga uppgifter gör det svårt att urskilja huruvida eller smör substitut är bättre för dig. Men om en läkare eller dietist har rekommenderat att använda smör substitut för kost eller friska skäl är det bäst att hålla sig till en alternativ du vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.