Vad är kinesiska Winter Squash?

med en mångfald av asiatiska squash som är populär i Japan och Kina har den kinesiska vintern squash en unik smak och utseende som den åt sidan från många andra typer av squash. Här är lite information om den kinesiska vinter squash, inklusive några förslag för beredning.

Ibland kallat en suddig melon, är den kinesiska vintern squash kännetecknas av en mörkt grön hud som ofta flammig eller fläckig med ljusare områden. Små hår som är lite vassa och stickande täcka huden, vilket gör det något aning letar grönsaker.

Men insidan av kinesiska vinter squash mer än kompensera för hotfulla yttre. Insidan kött är vitt till färgen och har en fast, men behaglig konsistens. Smaken är något saltare än de flesta amerikanska sorter av squash, vilket gör den kinesiska vinter squash ett idealiskt komplement till råa grönsaker med dip eller som rostning grönsak.

kända namn som koondor, tohgan och Dong gua, den vinter squash kan också användas som en bas för en god blandning av kött och grönsaker. Den tjocka huden kan urholkad och inredningen blandas med kryddor och andra ingredienser för att göra en filler. Fylla på filler tillbaka till den kinesiska squash svål och baka i tjugo till trettio minuter kan ge en vacker och välsmakande förrätt, innehöll det egna naturliga båt skålen. I en tid när människor letar efter alternativ till stärkelse och kolhydrater fyllt favoriter, kan den kinesiska vintern squash också användas för att förbereda en maträtt som är väldigt lik mosade eller stuvad potatis. Peeling squash, tärning interiören i tärningar och sedan koka dem tills de är mjuka kommer att ge rätt Basprodukten att producera en stuvad maträtt. Lägga till mjölk, smör, salt och peppar kommer att skapa en krämig rätt som smakar mycket gärna potatismos, men saknar stärkelsehalten och har lägre kolhydrater per portion också. På samma sätt, dessa kubik och kokt delar av kinesiska vinter squash kan användas som avbytare i favoritrecept potatissallad.

kinesiska vinter squash håller på att vinna i popularitet i USA. När han fortfarande betraktas som en specialitet objekt finns många stormarknader börjar omfatta delar av kinesiska vinter squash höger tillsammans med de mer kända sorterna. Konvertering diagram som visar hur du använder kinesiska vinter squash i stället för andra grönsaker kan hittas i hälsokostbutiker och exklusiv mat marknader och online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.