Vad är ett Arabica Coffee House?

En Arabica Coffee House är en del av en regional kedja av auktoriserade caféer opererar från Ohio. Företaget grundades 1976 med den första Arabica Coffee House i Cleveland, Ohio, och inom de närmaste åren, och spred över hela nordöstra delen av staten. Det finns nu ett tiotal arabicakaffe Hus i Ohio, och företaget planerar att expandera och öppnar franchise i hela Mellanvästern. Den Arabica Coffee House-kedjan erbjuder franchisetagare möjlighet att antingen öppna ett café, som är en traditionell "Kaffestugan" eller en vagn /kiosk. Initiala kostnader och avgifter kan variera mellan olika typer franchise. De som är intresserade av att öppna ett franchise bör kontakta huvudkontor eller besök bolagets hemsida för mer information. är Kedjan av Arabica Coffee Houses alla utformade på samma sätt, och erbjuder egenutvecklade blandning av gourmet kaffe i olika former, inklusive traditionella dropp kaffe, cappuccino, mochas och lattes, bland många andra, i både traditionella och koffeinfritt former. Arabica Coffee Houses sälja rättvisemärkta kaffe också. Det finns många andra produkter också på ett Arabica Coffee House. Förutom olika kaffe, varmt och iskallt te finns, samt kakor och andra bakverk, soppor, sallader och smörgåsar. Menyerna kan variera i olika caféer, vilket gör att olika butikskedjor något mer personligt. Förutom mat och dryck, många Arabica Coffee House kontor erbjuder trådlöst Internet till sina kunder att få något arbete eller bara koppla av.

Levande musik är ett annat gemensamt drag för en arabicakaffe hus på kvällen. Under dagen ger kaffe huset en lugn miljö för att läsa, arbeta, eller umgås med vänner. Kaffet hus erbjuder bekväma sittplatser och små bord för en mer intim atmosfär. De som letar efter en traditionell kaffe hus miljö kommer troligen vara nöjd med en Arabica Coffee House. Det finns många recensioner inlagda på nätet för olika platser, för att hjälpa kunderna avgöra var de skall gå.

För dem som vill prova bolagets gourmet kaffe, men som inte möjlighet att besöka en av affärerna, erbjuder företaget en butik på nätet med ett par exempel på produkter. Det finns några gåva förpackningar och korgar gåva tillgänglig, som kan omfatta flera olika typer av kaffe samt en mugg eller två, en skopa kaffe, och ett mellanmål, såsom biscotti eller choklad. Provtagaren förpackningar kan göra en stor gåva för dig som tycker att dricka kaffe.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.