Vad är en kontinental frukost?

Om du bodde på ett hotell eller motell nyligen, har du antagligen kunna njuta av en kontinental frukost. Många inkvarteringar nu erbjuda denna tjänst som en del av deras skönhets paket. Faktum är att det kommit till den punkt där en kontinental frukost är att vänta, och det är sällsynt plats som inte erbjuder denna Perk. Vad är en kontinental frukost och varför är det som erbjuds? En kontinental frukost är enkel, inte fancy. Förvänta dig inte ett utstuderat buffé. Beroende på hotell eller motell du kan få kaffe, te, diverse juicer, rullar, storlek bagels, bakverk och kanske individuella spannmål lådor. Det är så därför att det är frukost val på kontinenten, eller Europa.

Även om menyn inte innehåller mimosas och Eggs Benedict, de flesta är överens om att en kontinental frukost är bekvämt och uppskattat. Ursprungligen enkla morse måltid erbjöds endast ett fåtal elit kedjor, men nu är det mer vanligt. I själva verket kommer många upptagna människor inte ens bo på ett visst hotell om inte en kontinental frukost ingår i skönhets paketet. Eftersom det ingår i kostnaden för hotellvistelse, är det tanken på att köra till lobbyn för en Scone och kopp kaffe så mycket mer tilltalande. Om det kommer att bli ett tag innan nästa måltid är dock en kontinental frukost rekommenderas inte. Eftersom bakverk och croissanter lägga till upp till tomma kalorier, räkna med att vara hungrig igen ett par timmar senare. Om du ska spendera dagen sightseeing eller för fysisk aktivitet, eller om du vet att det kommer ta ett tag innan nästa måltid, kanske du vill söka en rejäl frukost.

Hotell och motell som serverar kontinental frukost eftersom de är billiga och enkla att tillreda. Många kommer även spendera lite extra för gourmet mat av hög kvalitet. Låntagare njuta av en kontinental frukost på grund av dess bekvämlighet och eftersom det också ger möjlighet att få frukost tillbaka till rummet och koppla av istället för att rusa ut för att leta efter något att äta innan utcheckning. När beskyddare bo på hotellet, kan de vara mer benägna att spendera sina pengar på sina affärer och spa istället för att söka utanför nöjesparken.

Om du ska att resa, kontrollera om ditt hotell erbjuder en kontinental frukost. Det är en liten gest, men de flesta håller med, det är en underbar bekvämlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.