Vad är en Twirling Spaghetti Fork?

snurrande spaghetti gaffel är kanske ett av de redskap som man inte vet att de behöver, men kommer inte vill leva utan. Att behärska konsten att äta spaghetti, måste man väl spaghetti ätredskap, vanligtvis en gaffel och en sked, och rätt teknik. Den snurrande spaghetti gaffel är en Utensil som automatiskt kombinerar redskapen och teknik, och låter varje genomsnitt Giovanni äter pasta som ett proffs.

Pasta, en stapelvara i italienska köket, kommer in tillräckligt många former, storlekar och såser att göra ditt huvud snurra! Spaghetti är kanske den mest kända pasta utanför Italien. Italienarna verkar inte ha några problem att fånga pasta nudlarna mellan pinnarna på en gaffel, men för resten av oss, kan pasta vara en pest. Den långa tänka nudlar spaghetti kan vara särskilt hal, erbjuder inget att gräva en gaffel till. Utan rätt teknik är det vanligt att sluta med en torftig munsbit, om ens en ensam spagetti nudel.

Men den snurrande spaghetti gaffel eliminerar mystiken hos de traditionella pasta snurrande teknik, och gör det lätt att få en tillfredsställande bett. Användaren behöver bara sätta in pinnarna i snurrande spaghetti gaffel i en tallrik spaghetti, trycka på en knapp, och presto! Vägskälet snurrar runt, upprullning i nudlarna tills knappen släpps. Den snurrande spaghetti gaffel är batteridriven, och finns i flera färger. Ett antal företag erbjuder denna behändiga redskapen, och det kan lätt beställas online.

För traditionalist, är det möjligt att lära sig tekniken med snurrande spaghetti utan hjälp av den automatiska snurrande spaghetti gaffel. Med pinnarna i en gaffel, bör konsumenten hiss tre eller fyra nudlar ut mitt i en hög med spagetti. Pinnarna av gaffeln kan placeras intill sidan av pasta fat, eller i en sked. Vägskälet bör vred, hålla pinnarna mot ännu yta skål eller sked tills nudlarna är raveled runt gaffeln, och kan sedan stoppas i munnen. Detta kan ta några försök, men som med alla skicklighet, övning ger färdighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.